Sergen Yalçın: Çok da kazanacak bir oyun oynamadık açıkçası

Sergen Yalçın: "İçerde fire vermek istemiyoruz ama futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil. Bazı oyuncularımızın performansı maalesef çok aşağıda. Çok da kazanacak bir oyun oynamadık açıkçası. 2 golü de kendi kalelerine attılar."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-2 berabere kaldıkları Ankaragücü maçı sonrası "Çok da kazanacak bir oyun oynamadık açıkçası" dedi. Maçtan önce iç sahada fire vermek istemedikleri söyleyen başarılı çalıştırıcının korktuğu başına geldi. N'Koudou'nun penaltı kaçırdığı, Oğuzhan'ın sakatlandığı, Beşiktaş'ın 2-0'ı koruyamadığı maçta konuk ekibin beraberlik golü 90+3'te penaltıdan geldi.

Sergen Yalçın maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi: "İçerde fire vermek istemiyoruz ama futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil. Bazı oyuncularımızın performansı maalesef çok aşağıda. Çok da kazanacak bir oyun oynamadık açıkçası. 2 golü de kendi kalelerine attılar. Ankaragücü'nün 2 oyuncusu kırmızı kart görmeliydi. Halis Özkahya es geçti. Kasımpaşa maçında olduğu gibi kırmızı kart görecek oyuncuları yine değiştirdiler. Çok konuşmak istemiyorum (hakem) arkadaşlar sezon başından beri sahada konuşuyor zaten."

BÖYLE OYNARSAK KALAN 7 HAFTADA SIKINTI YAŞARIZ

Maçın basın toplantısında ise iç sahada puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Yalçın, “Fire vermek istemiyoruz. Daha rahat bir pozisyon almak istiyorduk ama mümkün olmadı. Çok da kazanacak bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum ama bizi üzen taraf 2-0’ı yakaladıktan sonra 2 penaltıyla rakibe puan vermemizdi. Oyuncuların buna tepki vermesi gerekiyordu, daha sağlam durmaları ve daha agresif olmaları gerekiyordu. Maalesef bunları yapamadık. Beraberlik için üzgünüz. Önümüzde 7 maç var ve öndeyiz hala. Çıkarmamız gereken dersleri çıkarıp bundan sonraki maçlarda telafisini yapmamız gerekiyor” diye konuştu.

Sakatlık sonrasında henüz takıma katılmayan Aboubakar’ın şu ana kadar takımla antrenman yapmadığını ve bu nedenle kadroda yer almadığını ifade eden Sergen Yalçın, “Yarın antrenmana çıkacak mı göreceğiz” diyerek bu futbolcunun idman eksiğinin olduğunu ifade etti. Kalan haftaları da değerlendiren Yalçın, “Rakiplerin maçları var, ne olacak göreceğiz. Kalan haftalarda puan hesabından ziyade oyunun böyle olmaması gerekiyor. Biz daha farklı bir oyun oynuyoruz. Bazı bölgelerin değişmesinin ardından, bazı oyuncuların tavır ve davranışları bizi üzdü. Özellikle beklenti içinde olduğumuz oyunculardı bunlar. Bu hataları düzeltip öyle devam etmemiz gerekiyor yoksa kalan 7 haftada çok büyük sıkıntı yaşarız” açıklamasında bulundu.

Sergen Yalçın: Çok da kazanacak bir oyun oynamadık açıkçası ile ilgili etiketler Beşiktaş Ankaragücü Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.