Sergen Yalçın: Bunu açıklamaları gerekiyor Türk halkına...

Sergen Yalçın: "Türk futbol tarihinde bir ilki yaşadık bu hafta. MHK gibi çok ciddi bir kurumun böyle davranması camiamızı üzmüştür. Bir sürü hakem var... Böyle bir şeyin bize uygulanmasındaki amacın ne olduğunu anlayamadık! Bunu açıklamaları gerekiyor Türk halkına... 60'ıncı dakikada atması gerekiyordu 2. sarıdan..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 mağlup oldukları Kasımpaşa maçının ardından hakem Halil Umut Meler'le ilgili açıklamalarda bulundu. 31. haftadaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini de yöneten Meler, maçın ardından Yalçın'ın eleştirilerinin hedefi olmuştu.

Merkez Hakem Kurulu, Meler için "Bu hakemi bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz" diyen Beşiktaş'ın hocasına "inat" yapar gibi 32. haftadaki Kasımpaşa-Beşiktaş maçında da aynı hakemi atamıştı.

Sergen Yalçın maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi: "Sezon içinde böyle sonuçlar olabiliyor. Bunu eksiklere bağlamaz doğru olmaz. Hakemle ilgili düşüncelerimi geçen hafta zaten söylemiştim. Gerek yok yani konuşmaya... Türk futbol tarihinde bir ilki yaşadık bu hafta. MHK gibi çok ciddi bir kurumun böyle davranması camiamızı üzmüştür. Bir sürü hakem var... Böyle bir şeyin bize uygulanmasındaki amacın ne olduğunu anlayamadık! Bunu açıklamaları gerekiyor Türk halkına... 60'ıncı dakikada atması gerekiyordu 2. sarıdan..."

Sergen Yalçın: Bunu açıklamaları gerekiyor Türk halkına... ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Kasımpaşa Halil Umut Meler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.