Sergen Yalçın Beşiktaş'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı!

Sergen Yalçın, Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında kendisini siyah beyazlı takımın teknik direktörü yapan sözleşmeyi imzaladı. Sözleşmenin 1,5 yıllık olduğu belirtildi....

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Rizespor maçına yeni teknik direktör ile çıkmak için çalışmalarını hızlandırmıştı. Çebi ve kurmayları listenin ilk sırasında olan Sergen Yalçın ile Göztepe maçından sonra bir görüşme yapmıştı.

Maddi konuların masaya yatırıldığı ilk toplantıda Sergen Yalçın, siyah beyazlı yönetime "Beşiktaş'ın maddi durumunu net biliyorum. Para konuşmam, imzayı atarım gerisini yönetim belirlesin" cevabını verdi.

Sergen Yalçın Beşiktaş'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı!

Sergen Yalçın bugün Vodafone Park'a başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşmek için geldi.

NTV'nin haberine göre Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş bu görüşmenin ardından, teknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ı getirdi. 47 yaşındaki teknik adam ile Beşiktaş 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Genç teknik adama yarım sezon için 2 milyon TL önümüzdeki yıl için ise 6 Milyon TL ödenmesinin planlandığı belirtili. 

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş taraftarları, son Erzurumspor maçında alınan yenilginin ardından Abdullah Avcı'yı istifaya davet ederken "Sergen Yalçın" lehine tezahürat yapmıştı.

  "BİR GÜN KAVUŞACAĞIZ" DEMİŞTİ

13 Mayıs 2019'da Vodafone Park'ta oynanan ve siyah-beyazlı takımın 2-1 kazandığı maçta o dönemin Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarının sorulması üzerine verdiği "Bir gün kavuşacağız" cevabı ile dikkat çekmişti.

CANDAŞ TOLGA IŞIK: KAVUŞTUK

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, son gelişme üzerine Sergen Yalçın'ın "Bir gün kavuşacağız' sözüne atıfta bulunarak "Kavuştuk" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Sergen Yalçın Beşiktaş'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı! - Resim : 2

 

Sergen Yalçın Beşiktaş'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı! ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Ahmet Nur Çebi Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.