Sergen Yalçın Beşiktaş-Giresunspor maçından sonra ne dedi? 4-0'lık mağlubiyeti nasıl açıkladı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçtan önce, "Ajax maçı iyi sinyaller verdi bize. Bugün de artık kazanıp başka bir moda geçmek istiyoruz" dedi, takımı evinde Giresunspor'dan 4 gol yedi... Tarihi hezimetin ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar Sergen Yalçın'ın ne diyeceğini merak ediyordu. Tecrübeli çalıştırıcı futbolcularını taraftarın önüne atıp hakemleri suçladı...

Süper Lig'in 14. haftasında evinde Giresunspor'u ağırlayan Beşiktaş, "krizden çıkma maçı" olarak gördüğü maçtan 4-0 mağlup ayrılınca kriz daha da derinleşti. 44 yıl sonra Beşiktaş deplasmanına gelen Giresunspor, tarihinde ilk kez bir Süper Lig maçında 4 gol attı.

Hatayspor, Trabzonspor ve Alanyaspor'dan sonra Giresunspor'a da mağlup olan Kartal'ın yenilgi serisi 4 maça çıktı. Vodafone Park'ta Siyah-Beyazlı taraftarlar arasında "Yönetim istifa" diye bağıranlar da oldu. Asıl protesto ise futbolcularaydı... Beşiktaş'ta Can Bozdoğan hariç tüm takım protestolardan nasibini aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçtan önce "Ajax maçı iyi sinyaller verdi bize. Bugün de artık kazanıp başka bir moda geçmek istiyoruz. Biraz daha ofansif oynayacağız. Taraftarın onaylamadığı yerde bizim durma ihtimalimiz yok. Onlara teşekkür ediyorum." demişti.

SUÇU HAKEMLERE ATTI

Tecrübeli çalıştırıcı maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Bir türlü durumu toparlayamıyoruz. Hoş değil. Tabi ki sorumlu benim. Böyle olmasını istemezdik. Haftalardır kaybediyoruz ve bir türlü işin içinden çıkamıyoruz. Çözüm bulamıyoruz. Taraftarımızdan özür diliyorum."

"Aleyhimize olan en ufak pozisyonlarda bile VAR hemen devreye giriyor. Bu hakem arkadaşların temizlenmesi lazım. Çok ciddi bir tepki var Beşiktaş takımına karşı. Oyun artık sahada oynanmıyor."

"Ben oynamıyorum sonuçta. Sahada kim oynuyorsa onların reaksiyon göstermesi gerekiyor."

 

 

Sergen Yalçın Beşiktaş-Giresunspor maçından sonra ne dedi? 4-0'lık mağlubiyeti nasıl açıkladı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.