Sergen Yalçın'dan Galatasaray derbisi yorumu

Sergen Yalçın'dan Galatasaray derbisi yorumu... "Derbi maçları daha önce de oynadık, bi tane daha oynayacağız. Futbolcuyken de çok oynadık. Galatasaray bizim 100 yıllık rakibimiz ama dostluğumuz baki... Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur. "

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda Çaykur Rizespor'u 1-0 Vodafone Park'ta mağlup ederek çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Bu tür maçları oynamak zordur. 90 dakika agresif savunma yapan bir takıma karşı oynadık. Rakip takım defanstan başka bir şey yapmadı. Önemli olan bu tür maçlarda turu geçmek" dedi.

Futbolcularının gelişiminden memnun olduğunu kaydeden başarılı çalıştırıcı, "Bugün Oğuzhan'dan çok memnunum. Montero da iyi oynadı. Beğenmediğimi birkaç isim de oldu. Ama iyi gidiyoruz. Oyuncular her maç daha iyi oynamak için çaba sarf ediyor. Biz takımda rotasyon kelimesini kullanmıyoruz. Ben rotasyon yapmıyoruz. Bütün futbolcular oynamaya hazır. As-yedek ayrımı yok" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 19. haftasında oynayacakları Galatasaray maçına da değinen Sergen Yalçın, şunları söyledi: "Derbi maçları daha önce de oynadık, bi tane daha oynayacağız. Futbolcuyken de çok oynadık. Galatasaray bizim 100 yıllık rakibimiz ama dostluğumuz baki... Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur. Devre arası için raporumu yönetime verdim. Tyler Boyd'u içeri alırsak 15 oluruz. 2 oyuncu almak istediğimi net şekilde söyledim. Bundan sonra ne olur bilemiyorum. Şartlar uygun olur mu, oyuncu gelir mi, bunları bilemiyoruz."

Sergen Yalçın'dan Galatasaray derbisi yorumu

LARİN: DERBİYİ DE KAZANACAĞIZ

Her maç çıkıp işimizi iyi yapıyoruz. Kazanmaya devam ediyoruz. Galatasaray maçında da galibiyet hedefliyoruz. Büyük takımız, iç sahada oynayacağız. Bu büyük maçı kazanıp özgüvenimizi daha da yükselteceğiz" ifadelerini kullandı. 

Vincent Aboubakar ile Jose de Souza da maç sonu yayıncı kuruluş mikrofonlarına verdikleri demeçte, şunları söyledi:

JOSEF: "Galatasaray'ın kaliteli bir takımı var. Bizim de kaliteli bir takımımız var. Herhalde maçı daha çok isteyen taraf kazanacak."

ABOUBAKAR: "Derbi maçlar çok farklı maçlar... Onlar buraya kazanmaya geleceklerdir çünkü biz önlerindeyiz. Ama biz de çok istiyoruz."

Sergen Yalçın'dan Galatasaray derbisi yorumu ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Ziraat Türkiye Kupası Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.