Sergen Yalçın: 10 kişi rakipten 2 gol yemek yakışmadı

Sergen Yalçın: "10 kişi rakipten 2 gol yemek yakışmadı. Bu şartlarda futbol çok zor. Herkese zor. Atmosfer yok. 1 senedir neredeyse seyirci yok. Motive olmak zor. Oyuncuların kafaları ailelerinde."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-2'lik Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından buruk bir sevinç yaşadığını söyledi. 3-0 öne geçtikten sonra futbolcuları lakayt davrandığı için yakınan başarılı çalıştırıcı, beIN Sports'a şunları söyledi:

"Kazanmak çok önemli. 3 puanla zor bir periyoda girdik. Bu 3 puan değerli. Eksikler var, evet ama yerlerine oynayacak oyuncular da var. Oyunculara tebrikler. Çok mücadele ettiler, özverili oynadılar. İlk 45 muhteşemdi. İkinci yarı baskıyı biliyorduk. Nasıl kıracağımızı biliyorduk ama yedik o baskıyı. İkinci yarı kolay olacak derken laubali davranışlar, rahata almaları 2 gole sebep oldu. 10 kişi rakipten 2 gol yemek yakışmadı."

"Çok eksik var. Zor şartlarla mücadele ediyoruz. Nkoudou aylardır yok. Gökhan haftalardır yok. Oyuncular korona oluyor, 15 gün yok, 2 gün sonra maça çıkıyor. Zor şartlar bunlar. Bütün arkadaşlar için böyle. şekilde çalışıyoruz. Birileri yok, birileri var, biri gidiyor, biri geliyor. Bu şartlarda futbol çok zor. Herkese zor. Atmosfer yok. 1 senedir neredeyse seyirci yok. Motive olmak zor. Oyuncuların kafaları ailelerinde."

Sergen Yalçın: 10 kişi rakipten 2 gol yemek yakışmadı ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.