Sergen Yalçın: "Bence kimse 8'de 8 yapamaz bu ligde"

Sergen Yalçın: "Bizi en çok düşündüren hafta bu haftaydı. Son bölüme tam kadro hazırlanacağız diye düşünürken sakatlıklar, hastalıklar işimizi zorlaştırdı. 1 puan veriyorduk bu maça... Şartların çok zor olduğu maçtan 3 puan aldık. Bizim için çok değerli. Bugün oyun olarak beklentilerin altında kaldık. Bence kimse 8'de 8 yapamaz bu ligde."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, şampiyonluk ilanı gibi maç sonu röportajı verdi. 34. haftada BB Erzurumspor'u deplasmanda 2-4 mağlup eden Siyah-Beyazlılar, bitime 8 maç kala Fenerbahçe'yle puan farkını 7'ye, Galatasaray'la 6'ya yükseltti. Sergen Yalçın, "Bence kimse 8'de 8 yapamaz bu ligde" dedi.

Başarılı çalıştırıcının maç sonu açıklamaları şöyle: "Bizi en çok düşündüren hafta bu haftaydı. Son bölüme tam kadro hazırlanacağız diye düşünürken sakatlıklar, hastalıklar işimizi zorlaştırdı. 1 puan veriyorduk bu maça... Şartların çok zor olduğu maçtan 3 puan aldık. Bizim için çok değerli. Bugün oyun olarak beklentilerin altında kaldık."

ŞAMPİYONLUK HAVASINA GİRMEK İÇİN ERKEN

Siyah-Beyazlı idarecilerden Emre Kocadağ ise stat çıkışı yaptığı açıklamada, "Stresli ve zor bir maç olmasını bekliyorduk. Erzurumspor için de, bizim için de önemli maçtı. Erzurumspor iyi mücadele etti. Sonuna kadar savaştılar. Onlara kalan maçlar için başarılar diliyorum. 8 maç var. Şampiyonluk havasına girmek için erken. Final havasında oynayacağız. Her rakibin kendine göre bir hedefi var. Bu saygı çerçevesinde, tevazumuzu koruyarak her maçı final havasında oynayıp hedefe ulaşmak istiyoruz."

"Ghezzal'ın durumunu konuşmak için erken. Biz bu 8 maçı nasıl bitiririz, bunun hesabını yapıyoruz. Rachid gerçekten beklediğimiz katkıları veren bir oyuncu oldu. Çok ümitliydik. İnşallah sezon sonunda bizimle devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.""Beşiktaş oynadığı futbol itibarıyla ve yönetiliş tarzıyla, Türkiye'deki tüm futbolseverlerin takdirini topladı. Beşiktaş hak ettiği bir yerde" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın: "Bence kimse 8'de 8 yapamaz bu ligde" ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın BB Erzurumspor Emre Kocadağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.