Sergen Yalçın: Öldü zannedersin adam ayağa kalkıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçının ardından oldukça sinirli açıklamalarda bulundu. Rakibin vakit geçirmek için yerden kalkmadığını savunan başarılı çalıştırıcı, "Bu oyun böyle oynanmıyor ya! Futbol bu değil. Öldü zannedersin ama ayağa kalkıyor! Bu oyunla 1 puan aldın ne oldu?" şeklinde konuştu.

Beşiktaş üst üste puan kayıplarıyla zirveden üçüncülüğe geriledi. Evinde Trabzonspor'a 3 puan kaybeden Kartal, 3 gün sonra da Antalya'da 2 puan bıraktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, beraberliğin ardından, "Savaşacağız! Bu böyle devam etmeyecek" dedi.

beIN Sports flaş röportajında konuşan başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi: "Bu maçla ilgili konuşacak çok şey yok. Yarım pozisyona girmeyen takıma karşı puan kaybediyoruz. Yerden kalkmıyorlar. Bu oyun böyle oynanmıyor ya! Futbol bu değil. Bence böyle oynanmamalı.  Maçlar daha sağlam ve adaletli oynanmalı. Biz oynamak için sahaya çıkıyoruz.  

SAVAŞIMIZ YENİ BAŞLIYOR

Mücadelemiz devam edecek. Taraftarı üzdük ama kaybedilmiş bir şey yok. Savaşacağız!  

Çok sinirliyim, kusura bakmayın. Bu böyle devam etmeyecek. Sürekli yerde yatıyorlar! Öldü zannedersin ama ayağa kalkıyor! Bu oyunla 1 puan aldın ne oldu? Kalecimiz terlemedi. Bu şekilde nasıl kazanacağız? Geçen maç 20 dakika oyun oynanmadı. Bugün çok sinirlendim.

Savaşımız yeni başlıyor, kimse merak etmesin. Bu iş böyle devam etmeyecek. Göztepe, Trabzon ve bu maçta hakem arkadaşların yönetimleri, bir şeyler olduğunun göstergesi gibi. Bütün takdir haklarını rakipten yana kullandılar."

Sergen Yalçın: Öldü zannedersin adam ayağa kalkıyor

Süper Lig'de 15 maçta 10 asiste ulaşan Rachid Ghezzal ise "Keşke bir de galibiyet golü atabilseydim" dedi: "Geride bekleyen ve kontra atak kovalayan böyle takımlara karşı oynamak her zaman zordur. 1 puan aldık ama yolumuz uzun. İstatistiklerim güzel ama keşke 1 de gol atsaydım ve maçı kazandırsaydım."

VALENTİN ROSİER: "Böyle katı savunmaları aşmak zor oluyor. NSakala da, Raşit de, ben de çok fazla orta açtık ama kapalı savunmayı bir türlü aşamadık."

ERSİN DESTANOĞLU: "Puan kaybetmek istemezdik. Yol kazası oldu, önümüzde uzun bir yol var. İlk yarıda da bu kayıpları yaptık ama lider bitirdik. Konyaspor maçında yeni bir seriye başlamak istiyoruz. İkinci yarı daha iyiydik ama çok zaman geçirme oldu. Havayı yakalayamadık."

Sergen Yalçın: Öldü zannedersin adam ayağa kalkıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.