Sergen Yalçın: "Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz, Ajax planımız hazır"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ajax maçının basın toplantısında, "Burada mücadele etmek kolay değil, gerçekten zor. Yarınki maçın zor olacağının farkındayız. Genç, atletik, tempoyu çok çabuk yukarı çıkarabilen bir takımla oynayacağız. Bunun farkındayız ama biz de ona göre bir oyun planıyla sahada olacağız" dedi.

Beşiktaş'ın yarın Şampiyonlar Ligi'nde Ajax karşısına nasıl bir 11'le çıkacağı merak ediliyor.  Amsterdam'a 12 eksikle giden ve stoper olarak 18'lik Serdar Saatçı'ya kalan Siyah-Beyazlı takımın 9 gol yiyeceğini söyleyenler, 8-0'lık Liverpool hezimetini hatırlatanlar az değil. Teknik direktör Sergen Yalçın ise o kadar karamsar değil...

Maçın oynanacağı Johan Cruyff Arena'dan basın toplantısında konuşa başarılı çalıştırıcı, "Son 10 günlük süre zarfında çok ciddi sorunlar yaşadık. Özellikle oyuncu anlamında zor günler geçirdik. Doğal olarak bu durum elimizdeki seçenekleri kısıtlı hale getiriyor. Tabii ki eldeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

"ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK, PLANIMIZ HAZIR" 

Devler Ligi'nin çok zorlu bir arena olduğunu vurgulayan Sergen Yalçın, "Burada mücadele etmek kolay değil, gerçekten zor. Yarınki maçın zor olacağının farkındayız. Genç, atletik, tempoyu çok çabuk yukarı çıkarabilen bir takımla oynayacağız. Bunun farkındayız ama biz de ona göre bir oyun planıyla sahada olacağız. Alabileceğimiz önlemler neler, nasıl bir oyun planıyla başlamalıyız, nasıl devam etmeliyiz, kendi açımızdan en iyisini nasıl yapabiliriz? Doğal olarak bunun planlarını yapacağız. İnşallah oyun ve skor bizim için iyi olur" ifadelerini kullandı.

STOPERDE NSAKALA OYNAYACAK 

Stoperde Fabrice NSakala'yı oynatacağını açıklayan Yalçın, şunları söyledi: "Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Mücadele etmek, agresif ve doğru oyunu oynamak gibi faktörler de var. Biz elimizdeki oyuncularla Beşiktaş camiası olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Zamanı gelince bu günlerden güçlü çıkmasını da bileceğiz."

Sergen Yalçın: "Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz, Ajax planımız hazır"

OĞUZHAN ÖZYAKUP: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ise, "Son maçta hafif bir sakatlık geçirdim ama kendimi iyi hissediyorum. Genel anlamda sakatlıklarla biraz uğraştığımız doğru. Hocamızın da söylediği gibi, buraya gelen arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapacağız. İnşallah yarın güzel bir mücadele verip, güzel bir skorla ayrılırız" dedi.

Sergen Yalçın: "Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz, Ajax planımız hazır" ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Ajax Oğuzhan Özyakup UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.