Sergen Yalçın Aboubakar'ın tribine takılmadı

Sergen Yalçın: "Oyuncular bireysel düşündükleri için bazen tepki verebiliyor. Bizim de düşünmemiz gereken 30 tane oyuncu var. Oyuncuların keyfine göre karar veremeyiz. Başlayan 11 bitiren 11... Aboubakar çıkarken tepki verebilir, geçen hafta da Ghezzal tepki göstermişti. Onları anlayışla karşılıyoruz. Abartmadıkları sürece sorun yok."

Beşiktaş şampiyonluk yolunda Yeni Malatyaspor engelini de kayıpsız geçerek 4 maçlık yeni bir galibiyet serisi yakaladı. Zirveyi averajla Galatasaray'la paylaşan Siyah-Beyazlılar, bu 4 maçta kalesinde gol görmedi.

Kartal'ın gol makinesi Vincent Aboubakar 85'te yerini Kevin N'Koudou'ya bırakırken hocası Sergen Yalçın'a "trip" yapmıştı. Kenara gelirken agresif hareketler sergileyen ve oyundan alınmasına anlam veremeyen Kamerunlu santrfor, Atiba'nın attığı galibiyet golünde şık bir asiste imza atmıştı.

Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından Aboubakar'ın bu davranışı için, "Böyle maçlarda oyunu konuşmaya çok gerek yok. 1-0, 3 puan, bizim için yeterli. Oyuncular bireysel düşündükleri için bazen tepki verebiliyor. Bizim de düşünmemiz gereken 30 tane oyuncu var. Oyuncuların keyfine göre karar veremeyiz. Başlayan 11 bitiren 11... Aboubakar çıkarken tepki verebilir, geçen hafta da Ghezzal tepki göstermişti. Onları anlayışla karşılıyoruz. Abartmadıkları sürece sorun yok" ifadelerini kullandı.

BÜTÜN OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Yalçın, basın toplantısında şunları söyledi:

“Zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek bundan sonraki bakış açışımızı tabi biraz daha farklılaştıracaktır. Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler. Golün öncesinde ilk yarının ilk 20 dakikası, golden sonraki bölümde özellikle Gökhan’ın oyuna girmesinden sonra çok önemli pozisyonlar yakaladık, skoru daha da farklı hale getirebilirdik. Zeminde oyunun ikinci yarısında çok da futbol oynanacak durumda değildi. Bu da doğal olarak özellikle rakip ceza sahası içinde pozisyonları canlı hale getirmemize engel oldu.

Genelde oynayabilecek 20’ye yakın oyuncumuz var şu anda. Şu ana kadar oynanan maçlarda bu oyuncuların hepsini kullandık. Birçok bölgede değişken oyuncularla oynuyoruz, dinlendiriyoruz. Şu ana kadar kendi açımdan şunu söyleyebilirim; büyün oyuncularıma güveniyorum her oyuncumu her maçta kullanabileceğimi çok net şekilde gösterdim"

Sergen Yalçın Aboubakar'ın tribine takılmadı ile ilgili etiketler Beşiktaş Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın Vincent Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.