Son maçta Terim’le sarılmıştı... Sergen'den koronavirüs açıklaması

Galatasaray derbisinde koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e sarılan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın test yaptıracağını açıkladı.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 37 kişi yaşamını yitirdi.

 Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından deneyimli çalıştırıcıyla Galatasaray - Beşiktaş derbisinde bir araya gelen siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın'dan bir açıklama geldi.

Son maçta Terim’le sarılmıştı... Sergen'den koronavirüs açıklaması

TEST YAPTIRACAK

Sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili bir video paylaşan Yalçın, sözlerine Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak başladı. Derbiden sonraki süreçte hiç evden çıkmadığını söyleyen Sergen Yalçın, mevcut durumda ne kendisinde ne de teknik ekip ve futbolcularda hastalığa dair herhangi bir bulgunun olmadığını ifade ederken, kontrol amaçlı yarın(bugüb) testten geçeceğini de belirtti.

Son maçta Terim’le sarılmıştı... Sergen'den koronavirüs açıklaması ile ilgili etiketler Fatih Terim Sergen Yalçın Koronavirüs Korona Test
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.