Sergei Rebrov&Tuncay Şanlı hasret giderdi

Fenerbahçeli eski futbolcular Tuncay Şanlı ile Sergei Rebrov 16 yıl aradan sonra Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de buluştu. Rebrov, Fenerbahçe’yi hiçbir zaman unutmayacağını, kalbinin her zaman bir köşesinde olacağını söyledi.

A Milli Takımı'ın Macaristan maçı için Budapeşte'de bulunan eski F.Bahçeli futbolcu Tuncay Şanlı, 2003-2004 yıllarında Sarı-Lacivertli takımda birlikte oynadığı Ukraynalı forvet Sergei Rebrov ile Ferençvaroş’un antrenmanında bir araya geldi.

3 yıldan bu yana ünlü Macar kulübü Ferençvaroş’un teknik direktörlüğünü yapan Rebrov, karşısında Tuncay Şanlı’yı görünce çok sevindi. Eski günleri yad ederken, Rebrov, Fenerbahçe’yi hiçbir zaman unutmayacağını, kalbinin her zaman bir köşesinde olacağını söyledi.

Macaristan’da çalışmaktan mutlu olduğunu ifade eden ve İhlas Haber Ajansı'na (İHA) özel açıklamalarda bulunan Rebrov, "Başarılı olmak için buradayız. Bu oyuncu grubu ile çalışmaktan mutluyum. Tabi ki de başarılı sonuçlar elde etmekten dolayı son derece sevinçliyiz. Bizim hayatımız bu; taraftarlarımız mutluysa bizde mutluyuz" dedi.

Sergei Rebrov&Tuncay Şanlı hasret giderdi ile ilgili etiketler Tuncay Şanlı Fenerbahçe Macaristan Sergei Rebrov
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.