Serengil'e karşı korunma istedi

Modacı Tolga Çam, Seren Serengil'den şikayetçi olup korunma istedi. Mahkeme Çam'ın korunma ve itiraz talebini reddetti. Çam, Serengil'in yaptığı açıklamalarda kişilik haklarını rencide edildiğini ve aşağılayıcı nitelikte olduğunu ileri sürdü. 

Modacı Tolga Çam sosyal medya hesabından ünlü bir isme sahnede giymesi için birkaç kostüm verdiğini, daha sonra bu kostümleri geri alamadığını söylemişti. Seren Serengil de sunuculuğunu yaptığını programda o ismin kendisi olduğunu açıklamış ve Çam'ı reklam yapmakla suçlamıştı.

Serengil'e karşı korunma istedi

MAHKEMEYE TAŞINDI

Çam, yaptığı açıklamalar nedeniyle Serengil'den korunma talep etti. Çam'ın korunma talepli dilekçesindeki iddialara göre Serengil sosyal medya hesabından Çam hakkında "Ahlaksız çete, erkek olsan falaka kadın olsan dava açarsın da sana ne yapmalı" diyerek tehdit ve hakaret içerikli açıklamalar yaptı.

Dava dilekçesine göre, Çam hakkında psikolojik şiddetini sürdürmeye devam eden Serengil daha sonra sunuculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında da,"Cevaplarımı bir tek programımdan bilirsiniz delili veririm", "Tazminatları açın bu yıl verimli geçecek barınak yaptırmak istiyorum bari ahlaksız çetenin yararı olsun", "Bu çocuk kimseye para ile elbise falan dikmiyor ünlü olmak için elbise veriyor", akıl verenleri var reklam yapmaya çalışıyor" dedi. Çam'ın korunma talepli başvurusu mahkeme tarafından reddedildi. Çam'ın mahkemenin aleyhteki ret kararına itirazı da reddedildi.

Serengil'e karşı korunma istedi - Resim : 2

"ELBİSİLERİ REKLAM KARŞILIĞINDA VERDİ"

Serengil daha önceki açıklamasında ise Çam hakkında "2018 yılında ona destek olmamı istemişti. Ben de iki elbisesini giydim, teşekkür ettim. Elbiseleri kendisi bana reklamını yapmam karşılığında göndermişti. Şimdi de reklam yapmaya çalışıyor" demişti.

SABAH

Serengil'e karşı korunma istedi ile ilgili etiketler Seren Serengil dava red modacı elbise
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.