Serengeti ne demek? Serengeti Milli Parkı nerede, hangi ülkede?

Günümüzde seyahat edilmesi gereken birçokm yer bulunuyor. Özellikle doğa ile iç içe geçirilecek yerler arayanlar için milli parklar güzel bir alternatif oluyor. Pek çok kez belgesellerde karşımıza çıkan Serengeti milli parkı da bunlardan biri. peki Serengeti ne demek? Serengeti milli parkı nerede?

Serengeti ne demek merak ediliyor. Belgesellerde karşımıza çıkan ismi ve sunduğu doğal yaşam nedeniyle Serengeti pek çok kez karşımıza çıkmıştır. Seyahat sevenler, Serengeti'nin hangi ülkeye bağlı olduğunu araştırmaya başladı. Doğa ile iç içe bir ortamda tatil planlayanlar için Serengeti Milli Parkı nerede?

SERENGETİ NE DEMEK?

Serengeti, Massai dilinde uçsuz bucaksız ova anlamına gelmektedir.

SERENGETİ MİLLİ PARKI NEREDE?

Serengeti, Tanzanya'dadır. Bu milli parkta birbirinden farklı hayvan çeşidi yaşamaktadır. Afrika'da ilk akla gelen yerlerden bir tanesi de Serengeti Milli Parkı olarak biliniyor. ,

Belgesellerde bile görülen bu milli parkta su aygırları, kaplanlar, aslanlar ve kabileler yaşıyor. Hayvanları yakından görmek ve milli parkı gezmek için iyi bir planlama yapılması gerekir. Dünyanın en büyük milli parkları arasında yer alan Serengeti Milli Parkının bölgesinde Masaii kabilesi de yaşıyor.

Serengeti ne demek? Serengeti Milli Parkı nerede, hangi ülkede? ile ilgili etiketler Hande Erçel serengeti nerede serengeti hangi ülkede serengeti ne demek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.