Serenay Sarıkaya'ya YGS şoku

Sosyoloji okumak isteyen Serenay Sarıkaya dizi çekimlerinde yorgun düşünce sınav saatini kaçırdı.

Ünlü oyuncu geçen Eylül'den bu yana üniversite sınavlarına hazırlanıyordu. Sosyoloji bölümünde okumak isteyen Sarıkaya haftanın 3 günü özel ders alıyordu. Posta'nın haberine göre "Fi" dizisinin çekimleri yüzünden çok yorulan Serenay Sarıkaya uyanamadığı için 12 Mart'taki YGS'ye giremedi.

Bu sene başlayan sınavdan 15 dakika önce kapıların kapanmaması uygulaması bir çok gencin sınava yetişememesine neden olmuştu. Yoğun dizi çekimleri yüzünden sınava gidememişti. Milli Eğitim bakanın açıklamasıyla diğer öğrencilerle birlikte Serenay Sarıkaya'ya da bir fırsat doğdu.

EĞİTİM BAKANI YILMAZ'DAN YGS AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, gazetecilerin, Geçiş Sınavı'na (YGS) geç kaldıkları için giremeyen öğrencilerle ilgili sorusu üzerine, Kamu Denetçiliği Kurumu'nun (KDK) rapor hazırladığını söyledi.

Çalışmanın sürdüğünü ifade eden Yılmaz, "KDK'nın raporu henüz çıkmadı, inceleme yapacak. İnceme yaptıktan sonra KDK tarafından verilen raporların, hükümlerin, diğer kamu kuruluşları tarafından uygulanması lazım. KDK raporunu beklemek lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Serenay Sarıkaya'ya YGS şoku ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Sınav ygs giremedi şok
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.