Serenay Sarıkaya'ya dev teklif! Lewis Hamilton ile kamera karşısına geçecek

Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'un eski sevgilisi olan işletmeci Umut Evirgen ile birliktelik yaşayan oyuncu Serenay Sarıkaya'nın hem aşkta hem de işte yüzü güldü. Daha önce dünyaca ünlü birçok markayla iş birliklerine imza atan Serenay Sarıkaya'ya, dev bir moda markasından teklif geldi. Güzel oyuncu eğer teklife 'evet' derse Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile beraber kamera karşısına geçecek.

Bir süredir herhangi bir projede yer almayan, yüzü olduğu jean markasının reklam filmleriyle izleyici karşısına çıkan Serenay Sarıkaya'ya sürpriz bir teklif geldi. İşletmeci Umut Evirgen ile mutlu bir birlikteliği olan ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya, şimdi de iş hayatıyla gündeme geldi.


ÜNLÜ MODA MARKASINDAN GÜZEL OYUNCUYA SÜRPRİZ TEKLİF

Daha önce birçok dünyaca ünlü markayla iş birliği yapan güzel oyuncu şimdilerde dev bir firmayla reklam anlaşması imzalamak üzere. Sarıkaya'ya yine dev bir moda markasından reklam teklifi geldi. Türk dizilerinin tüm dünyadaki popülerliğinden de faydalanmak isteyen marka, güzel oyuncunun partneri için ise yıldız bir isim seçti.

LEWIS HAMILTON İLE BİRLİKTE KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

Sarıkaya'nın şu anda imza aşamasında olduğu reklam filminde Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile beraber kamera karşısına geçmesi bekleniyor. Şimdilerde yeni projeleri için koşturma içerisinde olan 30 yaşındaki güzel oyuncu, reklamlar sayesinde de servet kazanıyor.

lewis-hamilton

Serenay Sarıkaya'ya dev teklif! Lewis Hamilton ile kamera karşısına geçecek ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Formula 1 lewis hamilton
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.