Serenay Sarıkaya'nın yırtmacı olay oldu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali ile sahnelerde yer almaya devam ediyor.Oyuncu, ayrıca Netflix’in yeni dizi projesinde de yer almaya hazırlanıyor. Sarıkaya son olarak yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Serenay Sarıkaya, yoğun iş temposu ve Kerem Bürsin ayrılığının ardından uzun bir yaz tatili geçirerek yeni sezona bomba gibi geri döndü. Alice Harikalar Diyarı oyunuyla yoğun günler geçiren Sarıkaya Instagram hesabında ise oldukça aktif...

Sarıkaya son olarak yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı. Sarıkaya'nın derin bacak dekoltesi hayranlarını mest etti. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Serenay Sarıkaya, 2 saat içinde 370 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda da yorum aldı.

Serenay Sarıkaya'nın yırtmacı olay oldu!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da emoji ile beğenisini ifade etti. Sarıkaya’nın hayranları ise “Bu nasıl bir güzellik” yorumlarıyla iltifatlarda bulundu.

 

Serenay Sarıkaya'nın yırtmacı olay oldu! ile ilgili etiketler Instagram Serenay Sarıkaya Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.