Serenay Sarıkaya'nın terlikleri! Louis Vuitton terlik

Serenay Sarıkaya'nın terlikleri! Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Serenay Sarıkaya kameralar tarafından görüntülendi. Sarıkaya'nın Louis Vuitton terlikleri ise dikkatlerden kaçmadı. Terliğin fiyatı ise magazin gündeminde konuşuluyor. Sarıkaya'nın Louis Vuitton terlikleri ne kadar? Detaylar haberimizde...

Serenay Sarıkaya'nın terlikleri! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Bebek'te görüntülendi. Stili ile adından söz ettiren Sarıkaya'nın terlikleri ise magazin gündeminde konuşulan konular arasında yer alıyor. Sarıkaya, Louis Vuitton terliklerinin fiyatı ise merak konusu oldu. İşte Serenay Sarıkaya'nın Louis Vuitton terlikleri!

Uzun süredir ekranlardan uzak duran Serenay Sarıkaya, "Televizyonu çok özledim. Podyumdan gelmeyim ama benim artık alanım oyunculuk, o yüzden başka bir şey düşünmüyorum" dedi. Bir süre daha müzikale devam edeceğini belirten oyuncu, Cem Yılmaz’la ilgili soruları ise yine yanıtsız bıraktı.

Serenay Sarıkaya'nın terlikleri! Louis Vuitton terlik

TERLİKLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Sarıkaya'nın terlikleri de dikkat çekti. 2 bin dolarlık Louis Vuitton markalı terlik tercih ettiği görülen oyuncu stiliyle yine adından söz ettirdi.

SERENAY SARIKAYA

Serenay Sarıkaya (d. 1 Temmuz 1991, Ankara), Türk oyuncu ve model. 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı.

İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldi.

Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Serenay Sarıkaya'nın terlikleri! Louis Vuitton terlik ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya oyuncu terlik Louis Vuitton
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.