Serenay Sarıkaya'nın sosyal medyada takipçi sayısı şaşırttı

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son günlerde yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyaya damga vuruyor. Sarıkaya, Instagram'da atağa kalktı. Geçtiğimiz gün eski aşkı Kerem Bürsin'in yeni sevgilisi Hande Erçel'le girdiği "kırmızı bikini" rekabetini kaybeden Sarıkaya'nın takipçi satın aldığı iddia edildi.

Hande Erçel'in beğeni sayısıyla 10'a katlığı Sarıkaya'nın iki günde takipçi sayısı 100 bin arttı.

TAKİPÇİ Mİ SATIN ALDI?

Önceki gün 9 milyon 100 bin takipçisi olan Sarıkaya'nın hızlı yükselişi dikkatlerden kaçmadı. Herkes güzel oyuncunun takipçi satın aldığını düşünürken Sarıkaya, hesabına bot takipçi atıldığını söyledi.

SARIKAYA İDDİALARI YALANLADI

Takvim'in haberine göre; Güzel oyuncu, "Benim de yeni haberim oldu. Bir tuhaflık var çözmeye çalışıyoruz" diyerek iddiaları yalanladı.

Yaklaşık 24 milyon takipçisi olan Hande Erçel, sosyal medyada zirvede.

 

 

 

Serenay Sarıkaya'nın sosyal medyada takipçi sayısı şaşırttı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Hande Erçel Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.