Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen'den şaşırtan hamle: Cem Yılmaz'ın eski aşkı Defne Samyeli'yi takibe aldı

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile birlikte olan ünlü işletmeci Umut Evirgen sosyal medya hesabından şarkıcı Defne Samyeli’yi takibe aldı. Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya'nın bir dönem aşk yaşadığı Cem Yılmaz ile aşk yaşamıştı. Serenay Sarıkaya'nın sevgilisinin bu hamlesi karşısında ne tepki vereceği merak konusu oldu.

30 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya ile 32 yaşındaki işletmeci Umut Evirgen kısa süre önce sosyal medyadan birlikteliklerini ilan etmişlerdi. Sarıkaya ile birlikteliği tam gaz devam eden Evirgen'den ilginç bir hamle geldi. Evirgen, şarkıcı Defne Samyeli'yi sosyal medyadan takibe aldı.

umut evirgen


SERENAY SARIKAYA'NIN TEPKİSİ MERAK KONUSU OLDU


Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Umut Evirgen'in bu isteğine Defne Samyeli'den henüz karşılık gelmese de magazin dünyasının kulisleri hareketlendi. Şu sıralar Mikonos'ta tatilde olan Serenay Sarıkaya'nın, sevgilisinin bu hareketine ise nasıl tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu. Defne Samyeli, geçtiğimiz yıllarda Umut Evirgen'in mekanlarında sahne alıyordu.

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen'den şaşırtan hamle: Cem Yılmaz'ın eski aşkı Defne Samyeli'yi takibe aldı - Resim : 2

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli bir dönem aşk yaşamıştı. Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile ilişkisini noktaladıktan sonra Serenay Sarıkaya ile sevgili olmuştu.

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen'den şaşırtan hamle: Cem Yılmaz'ın eski aşkı Defne Samyeli'yi takibe aldı ile ilgili etiketler Umut Evirgen Defne Samyeli Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.