Serenay Sarıkaya'dan 'yaş farkı' açıklaması! 'Arkadaşların neden senden yaşça büyük?' sorusuna bakın ne cevap verdi

29 yaşındaki oyuncu ve model Serenay Sarıkaya, magazin gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda aşk hayatıyla adından söz ettiren Sarıkaya, 48 yaşındaki komedyen, senarist, yapımcı ve oyuncu Cem Yılmaz ile yaklaşık 8 ay aşk yaşamış, kendinden yaşça büyük iş insanı Haldun Demirhisar ile de adı aşk dedikodularına karışmıştı. Güzel oyuncu Sarıkaya “Arkadaşların neden senden yaşça büyük?” sorusunu cevapladı.

Serenay Sarıkaya'nın ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaklaşık 8 ay aşk yaşadıktan sonra gönlünü kendisinden yaşça büyük iş insanı Haldun Demirhisar'a kaptırdığı iddia edilmişti. Sarıkaya, Demirhisar ile geçtiğimiz aylarda teknede görüntülendikten sonra iş insanının Göcek'te bulunan villasında görüntülenmişlerdi.

Sarıkaya, Demirhisar ile aşk yaşadığı iddialarına "Konuyla ilgili yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim. Arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum." şeklindeki sözleriyle açıklık getirmişti.


Elle dergisine konuşan Serenay Sarıkaya şu an kalbinin boş olduğunu söyledi.

''HAYATIMA BİRİNİN GİRMESİNE HAZIR DEĞİLİM''

"O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum" diyen oyuncu “Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim” açıklamasında bulundu.

Serenay Sarıkaya


''FAZLASIYLA DUYGUSALIM''


“İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?” sorusuna ise şöyle cevap verdi:

''Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim. O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum.''

Serenay Sarıkaya

Oyuncu Serenay Sarıkaya “Arkadaşların neden senden yaşça büyük?” sorusuna "Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz, enerjili insanlara çekiliyorum." cevabını verdi.


''YAPILAN YORUMLARI KINIYORUM''

Sarıkaya, Demirhisar ile aşk yaşadığı iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tepki göstererek şunları söylemişti:

"Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum."

 Serenay Sarıkaya

 

 

 

 

Serenay Sarıkaya'dan 'yaş farkı' açıklaması! 'Arkadaşların neden senden yaşça büyük?' sorusuna bakın ne cevap verdi ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Haldun Demirhisar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.