Serenay Sarıkaya'dan kendisine pahalı jest

İş insanı Haldun Demirhisar'la görüntülenmesinin aradından aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen 28 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya, tekne almak için kolları sıvadı.

Serenay Sarıkaya, Göcek Bedri Rahmi Koyu'nda Haldun Demirsihar ile teknede görüntülenmişti. Serenay Sarıkaya, adının aşk dedikodularına karıştığı ve teknede görüntülendikten sonra "Arkadaşım" açıklamasını yaptığı Haldun Demirhisar’la geçtiğimiz günlerde Göcek'te yeniden objektiflere takılmıştı.

İkilinin üst üste görüntülenmelerinin ardından aşk yaşadığı dedikoduları alevlenmişti. Her sene tekne tatili yapan Serenay Sarıkaya, bu kez lüks tutkusu için yatırım yapacak.

GÖCEK'TE TATİLİNE DEVAM EDİYOR

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Şimdiye kadar hep dostlarının teknesinde tatil yapan Sarıkaya, Azimut marka tekne almaya hazırlanıyor. Sarıkaya, şimdilerde Göcek'te sevgilisinin çiftliğinde tatiline devam ediyor.


FETHİYE'DE TEKNE BAKTI

2 sene hazırlık yaptığı "Bergen" filminden de ayrıldığını geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından duyuran güzel oyuncu geçtiğimiz gün Fethiye'de tekne baktı. Azimut marka tekneleri inceleyen Serenay Sarıkaya'ya, annesi Ümran Hanım da eşlik etti.

Serenay Sarıkaya'dan kendisine pahalı jest

Bir tekneyi çok beğenen güzel oyuncu, satın almak için görüşmelere devam ediyor. Şimdiye kadar hep arkadaşlarının teknesinde boy gösteren oyuncu, bu yaz kendi teknesiyle Ege sahillerinde boy gösterecek. Bu arada oyuncular arasında Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy'un da teknesi bulunuyor.

Serenay Sarıkaya'dan kendisine pahalı jest - Resim : 2

 

Serenay Sarıkaya'dan kendisine pahalı jest ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Fethiye tekne Haldun Demirhisar göcek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.