Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a ilan-ı aşk

Aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz koronavirüs salgını nedeniyle uzak kalsa da ilişkilerine dolu dizgin devam ediyor. Serenay Sarıkaya, sevgilisinin paylaşımına yazdığı yorumla bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu.

Atina tatiliyle belgelenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı doludizgin devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına gül emojisi bırakan Cem Yılmaz'ın yorumu çok konuşulmuş ve yüzlerce beğeni almıştı.

TWITTER'DA TT OLMUŞLADI

Atina'daki fotoğraflarla belgelenen aşk, Sarıkaya'nın da, "Her şey göründüğü gibi" sözleriyle itiraf edilmişti. Çift şimdi de aşklarını sosyal medyaya taşıdı. Cem Yılmaz, sevgilisinin son paylaşımına gül ve ay emojisi koymuştu. Ünlü komedyenin bu hamlesi, çifti Twitter'da TT (Trend Topic) yapmıştı.

 'İYİ Kİ VARSIN!'

Bu kez de Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımına 'İyi ki varsın!' yorumu yaptı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yaptığı yoruma kalp emojileri de eklemeyi ihmal etmedi.

İşte o yorum:

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a ilan-ı aşk

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a ilan-ı aşk ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Instagram Cem Yılmaz yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.