Serenay Sarıkaya'dan ayrılık açıklaması!

Serenay Sarıkaya'dan ayrılık açıklaması geldi. Son günlerde Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk olayları gündemde olan Sarıkaya ayrılıkla ilgili haberlere sessizliğini bozdu.

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde yaşanan Ozan Özgüven olayıyla ilgili sessiz kalmak ile eleştirildi. Daha sonradan Cem Yılmaz ile ayrılığı konuşulmaya başlayan Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşımda bulunan Sarıkaya arkaya arkaya gelen haberlerden ve takipçilerinin üzerinde yarattığı baskıdan sıkılmış olacak ki tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Yahu bir insanın bu kadar da üstüne gelinmez ki! Sesi çıkmıyor diye bu kadar da ileri gidilmez ki. Sonu gelmiyor, bitmiyor. Daha birini iyileştiremeden, daha serti hazırda bekliyor. Sınırı aşalı çok oldu! Ne kolay insanların hayatına iftiralar atmak, sınır, etik, ahlak bilmeden saldırmak. Her iftiraya ‘yok öyle değil ' diyemem ki. Halbuki her şeyim ortada, bir gizemim de yok ki. Bu da şiddetin başka türlüsü değil mi? Yeter.”

Serenay Sarıkaya'dan ayrılık açıklaması!

Serenay Sarıkaya'dan ayrılık açıklaması! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Ozan Güven ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.