Bir ünlü çiftten daha kötü haber!

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin sosyal medya hesaplarından birbirleriyle olan fotoğraflarını kaldırdı. Bu hareket 'ayrıldılar' iddialarını gündeme getirdi.

Magazin dünyasının renkli çiftlerinden Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, Instagram'dan birbirinin fotoğraflarını kaldırdı.

ÇOK KONUŞULACAK HAMLE

Uzun süredir beraberlik yaşayan Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'dan çok konuşulacak hamle... Akşam Life'da yer alan habere göre; Bürsin ile Sarıkaya, Instagram hesaplarından birlikte çekilip yüklemiş oldukları fotoğrafları sildi.

YALNIZCA KENDİ FOTOĞRAFLARI KALDI

Birbirine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikilinin bu hareketi herkesi şaşırttı. Yalnızca kendi fotoğraflarına yer veren sevgililer 'İkili arasında neler oluyor' dedirtti.

 

MURAT BOZ - ASLI ENVER ÇİFTİ DE BUGÜN AYRILDI

 Öte yandan sabah saatlerinde Murat Boz ve Aslı Enver'in de ayrılık haberinin gelmesi 'ünlü çiftlere neler oluyor?' dedirtti.

Bir ünlü çiftten daha kötü haber! ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya Instagram ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.