Serenay Sarıkaya reklam anlaşmasından servet kazanacak

Bir süredir dizi projesinde yer almayan ve uzun bir aradan sonra Netflix'te yayınlanacak olan Şahmeran dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 29 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya 7 milyonluk bir anlaşmaya imza attı.

Son dönemde yaşadığı aşklarla gündeme gelen, tüm markaları peşinden koşturan genç oyuncu Serenay Sarıkaya, 7 milyon TL karşılığında bir bankanın yeni yüzü oldu. Geçtiğimiz hafta ilk reklam filmini çeken güzel oyuncu, iki farklı filmle ekranlarda olacak.


7 MİLYON TL KAZANACAK

Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık, Selami Şahin gibi ünlü isimlerle çalışan banka, bu kez son yılların popüler oyuncusu Serenay Sarıkaya ile anlaştı. İddialara göre 7 milyon TL karşılığında bankanın yüzü olan Sarıkaya, iki farklı reklam filmiyle ekranlarda olacak.

Serenay Sarıkaya reklam anlaşmasından servet kazanacak


REKLAM FİLMİNİN DETAYLARI SIR GİBİ SAKLANIYOR

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Geçtiğimiz hafta İzmit’te ilk reklam filminin çekimlerine katılan güzel oyuncunun nasıl bir senaryoyla ekranlarda olacağı sır gibi saklanıyor. Komedyen Feyyaz Yiğit’in rol aldığı kampanyaya dahil mi olacak, yoksa yeni bir kampanyanın yüzü mü olacak merak konusu oldu.

 

 

Serenay Sarıkaya reklam anlaşmasından servet kazanacak ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.