Serenay Sarıkaya Öyle Bir Şey Söyledi Ki! Hayranlarını Heyecanlandırdı! Ünlü Oyuncu Hangi Diziye Dahil Oluyor

Güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuğu ve dizi setlerini çok özlediği ve dönüş için sabırsızlandığı konuşuluyor! Güzel oyuncu, yer alacağı yeni dizisi için sabırsızlanıyor.

Güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuğu ve dizi setlerini çok özlediği ve dönüş için sabırsızlandığı konuşuluyor!  Güzel oyuncu, yer alacağı yeni dizisi için sabırsızlanıyor.

Çekimler Adana'da Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Sarıkaya, yeni dizisi için çekimlerine tüm hızla devam ederken bu süreçteki heyecanını da sevenleriyle paylamayı ihmal etmiyor. ‘’Şahmeran’’ isimli dizininin başrolünde Burak Deniz ile başrolleri paylaşacak olan güzel oyuncumuz, Deniz ile partner oluşu ile de sevenlerini oldukça heyecanlandırdı.  Sarıkaya, yeni dizisinin setinden ardı sıra yapmış olduğu paylaşımları ile de meraklandırmaya devam ediyor. 

Serenay Sarıkaya Öyle Bir Şey Söyledi Ki! Hayranlarını Heyecanlandırdı! Ünlü Oyuncu Hangi Diziye Dahil Oluyor

Çekimler dolayısıyla çekim ekibi ile birlikte Adana’da bulunan yetenekli oyuncu, dizideki sahnelerini, senaryoyu okumakla kalmıyor, dizideki başrolünü paylaşmış olduğu partneri Burak Deniz ile de yapmış olduğu provaları sevenleri ile paylaşmayı ihmal etmiyor. 

Serenay Sarıkaya’dan Özlem İçeren Mesaj

Serenay Sarıkaya, dizinin senaryosunu okurken yapmış olduğu bir paylaşıma da şu yazıyı eklemeyi ihmal etmedi: ‘’ Nasıl özlemişim belli değil! Geliyor gelmekte olan.” 

Serenay Sarıkaya Öyle Bir Şey Söyledi Ki! Hayranlarını Heyecanlandırdı! Ünlü Oyuncu Hangi Diziye Dahil Oluyor - Resim : 2

Ayrıca güzel oyuncu Sarıkaya, dizi çekimleri için Adana’da olduğunu ifade eden bir paylaşım da yaptı. İnstagram hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile altına ‘’Adana’nın gülü’’ notunu düşerek sevenlerini ve takipçilerini güldürmeyi başardı. 

Başrollerin Uyumu Merak Konusu!

Dizide partneri olacak olan Burak Deniz’in de oldukça büyük bir hayran kitlesi bulunmakta. Bu söz konusu ikilinin nasıl bir uyum içerisinde olacağı oldukça merak konusu. Dizi içerisindeki etkileşimlerini, ikilinin hayranları dört gözle bekliyor. Söz konusu başarılı ve geniş hayran kitlelerine sahip iki oyuncu olunca haliyle merak ve heyecan da doruk noktada oluyor.  

Serenay Sarıkaya Öyle Bir Şey Söyledi Ki! Hayranlarını Heyecanlandırdı! Ünlü Oyuncu Hangi Diziye Dahil Oluyor - Resim : 3

Dizi ile ilgili bir önemli bilgi ise Burak Deniz’in bu dizideki rolü için bir süre kararsızlık yaşaması oldukça merak edildi.  Ayrıca yakışıklı oyuncunun, bu dizi için en az 4 kilo verdiği bilgisi de konuşuluyor. 

Serenay Sarıkaya Öyle Bir Şey Söyledi Ki! Hayranlarını Heyecanlandırdı! Ünlü Oyuncu Hangi Diziye Dahil Oluyor ile ilgili etiketler seranay sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.