Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy barıştı mı?

Geçtiğimiz ay sevgilisi Kerem Bürsin'den ayrılan ve adı eski aşkı Çağatay Ulusoy ile anılan oyuncu Serenay Sarıkaya, barışma iddialarına ilk kez cevap verdi.

Bir mekan çıkışı görüntülenen Serenay Sarıkaya, gazetecilerin sorularını cevapladı. 2015'te aşk yaşadığı daha sonra ayrıldığı Çağatay Ulusoy'la yeniden görüşmeye başladığı haberleri ile gündem olan güzel oyuncu, aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

"ALİCE'DEN ÇOK MEMNUNUM"

Sarıkaya, "Alice'den şu anda çok memnunum, çok da eğlenerek yapıyoruz umarım bir kaç sene daha yaparız" dedi.

Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy barıştı mı?

"UYDURMA HABERLER"

Muhabirlerin, "Çağatay Ulusoy'la tekrar barıştığınız ve görüştüğünüz söyleniyor" sorusuna "Yok öyle bir şey onlar tamamen magazinin uydurmaları. Daha önce de buna benzer çok haberler çıkmıştı. Photoshop olduğunu söylüyor benim bilgim dahilinde değil zaten" cevabını verdi.

KAÇAMAK CEVAP VERDİ

"Şu anda arasa sizi konuşmak istese konuşur musunuz?" sorusuna ise Serenay Sarıkaya, kaçamak cevap vererek gazetecilerden uzaklaştı.

Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy barıştı mı? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.