Serenay Sarıkaya: Üç gündür beni çekiyorsunuz...

Son günlerde aldığı kilolarla gündeme gelen Serenay Sarıkaya, önceki gün Kuruçeşme'de süper mini elbisesiyle görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde peş peşe basın mensuplarına yakalanan Sarıkaya, "Ya her gün sizinleyim. Üç gündür beni çekiyorsunuz" diyerek takıldı.

Cem Yılmaz ile ilişkisiyle tüm yaz gündemde olan Serenay Sarıkaya tatili bitirip İstanbul'a döndü. Bergen’i canlandırmak için uzun süredir çalışmalar yapan Serenay Sarıkaya’nın koronavirüs yüzünden projesi ertelenmişti. Alice Müzikali de belirsizliğini koruyan Serenay Sarıkaya, “Bütün işlerimiz ertelendi, durdu. Şu an çalışamıyoruz. Hayatın normale dönmesini bekliyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Serenay Sarıkaya: Üç gündür beni çekiyorsunuz...

“HER GÜN SİZİNLEYİM”

Önceki gün Kuruçeşme’de bir kafede görüntülenen oyuncu, yemek yerken bir yandan da senaryo okudu. Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre; elinde kahve ile mekandan ayrılan Sarıkaya muhabirleri görünce, “Ya her gün sizinleyim. Üç gündür beni çekiyorsunuz” diyerek takıldı.

Serenay Sarıkaya: Üç gündür beni çekiyorsunuz... - Resim : 2

”Senaryo mu okuyordunuz? Yeni projemi var? sorularına ise, “Daha dün konuştuk. Her gün sizinle ne yapacağız? Birkaç gün beni çekmeyin, sonra bir daha sorun aynı şeyleri konuşuruz tekrar” diyerek uzaklaştı.

Serenay Sarıkaya: Üç gündür beni çekiyorsunuz... - Resim : 3

 Yaz ayında aldığı kilolarla dikkat çeken Sarıkaya'nın süper mini tercihi de gözlerden kaçmadı.

 

 

Serenay Sarıkaya: Üç gündür beni çekiyorsunuz... ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.