Serenay Sarıkaya, Didem Soydan'ın sevgilisi Burak Deniz'le aşk mı yaşıyor?

Umut Evirgen'den ayrılan Serenay Sarıkaya'nın 'Şahmeran' dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz'le yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Didem Soydan, Serenay Sarıkaya ile adı aşk dedikodularına karışan sevgilisi Burak Deniz hakkında açıklama yaptı.

Kısa süre önce ünlü işletmeci Umut Evirgen’den ayrılan Serenay Sarıkaya'nın son projesinde birlikte kamera karşısına geçtiği Burak Deniz’le aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Daha önce Çağatay Ulusoy, Kerem Bursin, Umut Evirgen gibi birçok ünlü isimle aşk yaşayan Serenay Sarıkaya'nın adı Burak Deniz'le anılmaya başlandı.

Şahmeran dizisinde birlikte rol alan Burak Deniz ve Seranay Sarıkaya'nın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili daha önce de aşk iddiasıyla gündeme gelmiş, hem Deniz hem de Sarıkaya, aşk iddialarını reddetmişti.

''NE AÇIKLADILARSA DOĞRUDUR''

Burak Deniz'le sevgili olan manken Didem Soydan önceki gün arkadaşı Umut Eker’le Nişantaşı'nda görüntülendi. Burak Deniz’in yeni projesinde birlikte rol aldığı Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası karşısında Didem Soydan, “Konuşmak istemiyorum, ne açıkladılarsa doğrudur” ifadelerini kullandı.

İşletmeci Umut Eviger'den yeni ayrılan Seranay Sarıkaya, bir süre önce Burak Deniz'i Instagram'dan takibe almıştı. Geçtiğimiz Ocak ayında Burak Deniz, Serenay Sarıkaya'nın evinden çıkarken görüntülenmişti.

Serenay Sarıkaya, Didem Soydan'ın sevgilisi Burak Deniz'le aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Didem Soydan Burak Deniz Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.