Serenay Sarıkaya banka ve mücevher reklamlarından servet kazandı

Uzun bir süredir dizi projesinde yer almayan ve Burak Deniz ile başrolü paylaştığı Netflix dizisi Şahmeran ile setlere geri dönen 29 yaşındaki ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bu yıl içerisinde yer aldığı 3 reklam anlaşmasından adeta servet kazandı.

Son dönemde ekranlara ara veren ve Şahmeran dizisi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, para basmaya devam etti. Güzel oyuncu, bu yıl rol aldığı 3 reklam filminden tam 12 buçuk milyon lirayı cebine koydu. Banka reklamından 7 milyon TL kazanan genç oyuncu mücevher reklamından ise 2.5 milyon TL kazandı.

Serenay Sarıkaya banka ve mücevher reklamlarından servet kazandı

3 MARKADAN TOPLAM 12 BUÇUK MİLYON TL KAZANDI!

Takvim'in haberine göre; nOyuncu Serenay Sarıkaya, bu yıl firmaların gözdesi oldu. Sarıkaya, 2021'de 3 marka ile anlaşarak 12 buçuk milyon TL kazandı.

Bir giyim markasının 3 milyon liraya reklam yüzü olan Sarıkaya, çekimlerinin büyük ses getirdiği mücevher firmasından da 2 buçuk milyon lira aldı. Oyuncu, son olarak rol aldığı banka reklamından da 7 milyon kazanarak reklam zengini oldu.

Serenay Sarıkaya banka ve mücevher reklamlarından servet kazandı


KIYAFET REKLAMI 3 MİLYON TL

Bir giyim markasıyla yıllardır reklam anlaşması yapan Serenay Sarıkaya, bu yıl da firmanın yüzü oldu.

 

Serenay Sarıkaya banka ve mücevher reklamlarından servet kazandı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Netflix Şahmeran reklam filmi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.