Seren Serengil'in sevgilisinden Bircan Bali ve Arto'ya tepki

Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz' programının bugünkü bölümünde Bircan Bali ile tartışma yaşayınca çenesi kitlenmiş ve yayından çıkmıştı. Mustafa Rahman Tohma ise sevgilisi Seren Serengil'in hastaneye kaldırıldığını duyurup sağlık durumuna ilişkin açıklama yapmıştı. Tohma, Bircan Bali ve Arto hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın'la birlike çıktığı Amerika tatilinden döndükten sonra bugün yeniden 'Söylemezsem Olmaz' programına dahil olan Seren Serengil, program başlar başlamaz Bircan Bali ile tartıştı. Programın açılışı sırasında ikili arasında gerilim yaşandı. Hemen ardından ise Seren Serengil ''Çenem kitlendi, ne oldu anlamadım'' diyerek yayından ayrıldı.

Serengil'in sağlık durumuyla ilgili açıklamayı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma sosyal medya hesabından yaparak sevgilisinin yüksek tansiyon ve çene kitlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığını, müşahede altına alındığını duyurdu.

''SEREN'İN ARKASINDAN YAPMADIĞINIZ KALMADI''


Mustafa Rahman Tohma, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı yeni paylaşımında ise sevgilisi Seren Serengil'in programdaki arkadaşları Bircan Bali ve Arto'yu hedef aldı. Serengil'in son durumu hakkında da bilgi veren Tohma, ''Oysa bu kız Cuma günü Amerika'ya giderken sizi öptü gitti. Çok ayıp gerçekten. Gittiğinden beri yayında arkasından yapmadığınız kalmadı. Tansiyonu 22. Beyin emarı çekiliyor, çenesi hala kitli. Ben işi ile ilgili hiçbir konuya dahil olmadım ama sağlığı söz konusu olursa kimse kusura bakmasın. İnşallah asaletinden cevap vermedi. Ama içine atar o. Biz onun sağlığı düzelene kadar çok çektik. Kronik tansiyonu var. Onun üzülmesine hastalanmasına gönlüm razı olmaz.'' ifadelerini kullandı.

mustafa rahman tohma - seren serengil - bircan bali

Seren Serengil'in sevgilisinden Bircan Bali ve Arto'ya tepki ile ilgili etiketler Bircan Bali Seren Serengil Arto Söylemezsem Olmaz Mustafa Rahman Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.