Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi depremde göçük altında kaldı

Ünlü sunucu ve Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, deprem bölgesi Hatay'da bulunan ailesi için ağlayarak yardım istedi. Depremde ailesinin göçük altında kaldığını öğrenen ve büyük bir korku yaşayan Mustafa Tohma, ''Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz. Ailelerimiz içerde sıkıştı.'' ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli meydada gelen ve çevredeki illeri de etkileyen 7.4 büyüklüğündeki depremde, Mustafa Rahman Tohma'nın ailesinin de göçük altında kaldığı öğrenildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE PAYLAŞTI...

Seren Serengil’in İstanbul'daki evinde birlikte yaşadığı sevgilisi Mustafa Tohma’nın Hatay’da bulunan ailesi de göçük altında kaldı. Büyük bir korku ve üzüntü yaşayan Tohma, ağlayarak yardım istedi.

Ayşe Fitnat Hanım Caddesinde bulunan Benan Apartmanı'nda yaşan anne ve babasına ulaşamayan Tohma, depremde binanın yan yattığı ve ailesinin içerde sıkıştığı bilgisini paylaşarak yardım çağrısında bulundu.

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi depremde göçük altında kaldı

Sosyal medya hesabından gözyaşları içinde bir video paylaşan Mustafa Rahman Tohma, ''Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz. Ailelerimiz içerde sıkıştı. Acilen destek, çevre illerden destek istiyoruz lütfen. AFAD, belediyeler, valilikler lütfen. Ailelerimiz hala çıkamıyorlar. Destek istiyoruz lütfen.'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi depremde göçük altında kaldı ile ilgili etiketler Seren Serengil deprem Hatay Mustafa Rahman Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.