Seren Serengil'in ameliyat sonrası ilk görüntüsü! 'Ölümcül yolculuktan geri döndüm...'

2016 yılında geçirdiği mide küçültme ve gastrik bypass ameliyatından sonra hızla kilo veren 50 yaşındaki sunucu, şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil dün apar topar ameliyata alındı. Safra kesesi alınan Serengil, ameliyat sonrası Instagram hesabından hastaneden bir video paylaşarak doktorlarına teşekkür etti.


Mide küçültme ve gastrik bypass ameliyatı geçirdikten sonra hızla kilo kaybeden ve dumping sendromuna yakalanan ünlü şarkıcı Seren Serengil, dün ameliyat masasına yattı. Hızla kilo verdiği için sunuculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programından da erken ayrılan Serengil, dün apar topar ameliyat oldu.

Seren Serengil

Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma, Serengil'in sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Tohma, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Safra kesesi ameliyatı oldu, vücut toparlayınca yine ameliyat olacak. Dualarınıza ihtiyacı var" açıklamasında bulundu.

Bu açıklamanın hemen ardından ise Seren Serengil ameliyat sonrası halini sosyal medyadan paylaştı. Hayranlarını sağlık durumu ile ilgili meraklandıran ünlü şarkıcı, bugün ilk kez bir paylaşım yaptı. Ameliyat sonrası ilk kez görüntülenen Seren Serengil'in bitkin halleri gözlerden kaçmadı.


seren serengil

Serengil, "Haberal Hocam başta olmak üzere Başkent Üniversitesi Hastanesinin tüm değerli doktorlarına ve sağlık personeline çok teşekkür ederim. Ölümcül bir yolculuktan beni geri döndürdükleri için.." ifadelerini kullandı.

 

Seren Serengil'in ameliyat sonrası ilk görüntüsü! 'Ölümcül yolculuktan geri döndüm...' ile ilgili etiketler Seren Serengil Ameliyat Mustafa Tohma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.