Seren Serengil'in sağlık durumu kötüleşti!

Uzun süredir "Dumping Sendromu" hastalığıyla mücadele eden ünlü sunucu Seren Serengil zor günler geçiriyor... 2016 yılında geçirdiği mide ameliyatının ardından hızla kilo kaybetmeye başlayan ünlü sunucu, takipçilerinden yardım istedi.

Serengil, yaptığı açıklamada, "Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor. Bu ameliyatı geçirip, benim gibi olanlar varsa, bunları yaşadıysam ve sonra geçiyor mu ve nasıl geçiyor? Bilgilendirebilirse çok memnun olurum" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil'in sağlık durumu kötüleşti!

2016 YILINDA MİDE AMELİYATI OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıllarda mide küçültme ameliyatı operasyonu geçiren Serengil, o dönem hızla kilo vermeye başlamış hatta 3,5 ay gibi kısa bir sürede 25 kilo vermişti. Seren Serengil’e doktorları ‘geri dönüşüm ameliyatı’ olması gerektiğini söyledi.

Bu operasyonda bağırsağın ‘gastrik bypass ameliyatı’ ile devre dışı bırakılan bölümü yeniden aktif hale getiriliyor.

 

Seren Serengil'in sağlık durumu kötüleşti! ile ilgili etiketler Seren Serengil estetik mide küçültme ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.