Seren Serengil'in canlı yayında zor anları! Dekoltesinin kurbanı oldu

Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen Seren Serengil frikik kurbanı oldu. Deniz Akkaya ve Bircan Bali'nin kendisine eşlik ettiği Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil talihsiz anlar yaşadı.

Canlı yayında göğsü açılan 50 yaşındaki ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, bu durumu fark ettiği anda apar topar kapatmaya çalıştı. Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında talihsiz bir canlı yayın kazası yaşadı. Serengil, bu durumu fark ettiği anda apar topar kapatmaya çalıştı.

 Seren Serengil'in canlı yayında zor anları! Dekoltesinin kurbanı oldu

TULUMUNUN AZİZLİĞİNE UĞRADI

Deniz Akkaya ve Bircan Bali'nin kendisine eşlik ettiği programın son yayınlanan bölümüne derin göğüs dekolteli tulumu ile çıkan Serengil'in göğsü açıldı. Ünlü isim bu durumu fark edince hemen kapatmaya çalıştı.

Seren Serengil'in canlı yayında zor anları! Dekoltesinin kurbanı oldu


SON OLARAK SEDA SAYAN'A YÖNELİK SÖZLERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Seren Serengil geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Herkes bir Seren değil, Star TV'nin sabah saatini ilk 20'ye soksun" diyerek Seda Sayan'ı eleştirmiş ve bu konuda tepkilere maruz kalmıştı.

 

Seren Serengil'in canlı yayında zor anları! Dekoltesinin kurbanı oldu ile ilgili etiketler Seren Serengil canlı yayın Söylemezsem Olmaz frikik dekolte
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.