Seren Serengil'i çıldırtacak haber Hande Yener'den geldi!

Hande Yener ve Seren Serengil arasında başlayan 'telifmetre' tartışmaları geçtiğimiz haftalarda alevlenmiş, ikilinin birbirlerinin çıplak fotoğraflarını paylaşmasına kadar gitmişti. Tartışmaya noktayı ünlü radyocu koydu.

Beyaz TV ekranlarına gelen 'Söylemezsem Olmaz' isimli magazin programına telefonla bağlanan ünlü radyocu Gezegen Mehmet,"Yerel ve ulusal bütün radyoları baz aldığımızda Hande Yener birinci çıkıyor" diyerek, Hande Yener ve Seren Serengil arasındaki tartışmaları noktaladı.

"HANDE YENER BİRİNCİ, SILA İKİNCİ"

Gezegen Mehmet olarak tanınan Mehmet Akbay, tek tek radyoların verilerini araştırdığını ifade ederek şunları söyledi: "Benim açıkladığım liste şarkı listesiydi. Şarkılarla sanatçılar ayrı şeyler. Arkadaşlara sordum Kral Pop radyoda 2017 yılında en çok hangi sanatçı çalınmış diye.

Elime şu veriler geldi; Hande Yener birinci, Sıla ikinci, Buray üçüncü, İrem Derici dördüncü, Demet Akalın beşinci, Yalın altıncı, Berkay yedinci, Sezen Aksu sekizinci, Tarkan dokuzuncu, Gülşen onuncu. Bu veriler karşısında ben de şaşırdım.

"YEREL VE ULUSALI BAZ ALDIĞIMIZDA..."

Sonra diğer ulusal radyolar hangi sanatçıları çalıyor diye araştırdım. Bunlara göre; Sıla birinci, Hande Yener ikinci, Buray üçüncü, Demet Akalın dördüncü çıkıyor. Yerel ve ulusal bütün radyoları baz aldığımızda da Hande Yener birinci çıkıyor."

Seren Serengil'i çıldırtacak haber Hande Yener'den geldi! ile ilgili etiketler Hande Yener Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Beyaz TV çıplak fotoğraf telifmetre gezegen mehmet
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.