Seren Serengil'e uzaklaştırma kararı yetmedi, bir dava daha açtı!

Şarkıcı Hande Yener ve Seren Serengil arasında sular durulmuyor. Serengil çıplak fotoğraflarını yayınlayan Hande Yener’e 100 bin TL’lik tazminat davası açtı.

Seren Serengil'in Hande Yener'e karşı aldırdığı uzaklaştırma kararından sonra yeni bir hamlesi daha geldi. İkili arasındaki sular bir süre daha durulmayacağa benziyor.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Seren Serengil ile Hande Yener arasındaki davanın detayları belli oldu. Seren Serengil çıplak fotoğraflarını Instagram’dan yayınlayan Hande Yener’e açtığı davada 100 bin TL’lik tazminat istiyor.

MAHREMİYETİ YOK SAYILDI

Hande Yener’in bu paylaşımı yüzünden tüm hukuki hakları, özel hayatı ve mahremiyetinin yok sayıldığını belirten Seren Serengil, amacının kendisini kamuoyunda küçük düşürmek olduğunu iddia etti.

Seren Serengil'e uzaklaştırma kararı yetmedi, bir dava daha açtı! ile ilgili etiketler Hande Yener Seren Serengil dava Çıplak fotoğraf Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.