Seren Serengil'e sevgilisi Yaşar İpek'ten çiçekler!

Duymayan Kalmasın'da yorumculuk yapan aynı zaman şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil, sevgilisi Yaşar İpek'in kendisine aldığı çiçekleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Birkaç ay önce ilişki yaşamaya başladığı şarkıcı Yaşar İpek’le olan aşkını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunuyor. Seren Serengil geride bıraktığımız gün İpek’in paylaştığı bir fotoğraf üzerinden takılmış ve ona çok yakışıklı çıktığını söyleyerek fotoğrafı kaldırmasını istemişti.

ipek

Yaşar İpek de sevgilisinin bu şaka yollu takılmasına kayıtsız kalmayarak bir kalp emojisi paylaşmıştı. Ancak şarkıcıya bu yetmemiş olacak ki Seren Serengil’e kocaman bir çiçek buketi alarak onun gönlünü kazanmak istedi. Seren de o anı fotoğraflayarak sosyal medya hesabından paylaşınca takipçileri bu jest için ‘Seren’in kıskançlık çiçekleri’ şeklinde bir yorumda bulundu.

Seren Serengil'e sevgilisi Yaşar İpek'ten çiçekler! ile ilgili etiketler Seren Serengil Yaşar İpek çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.