Seren Serengil'e dayanamayıp yasak koydular!

Sunucu Seren Serengil'in sosyal medya hesaplarına sessizlik çöktü. Ünlü isim yaklaşık 2 aydır sevgilisi Özay Bakır'ın sahne aldığı Hazine'den paylaşım yapmıyor. İşte bunun nedeni...

Medyanın Elli Tonu adlı internet sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Seren Serengil'i ifşa etti. Coco'nun 52 Tonu adlı yazarın konuyla ilgili yazısı ise şu şekilde:

Kendini çok başarılı, duayen magazinci sanan bir hanım kızımız var ekranlarda biliyorsunuz.
2 ay öncesine kadar gerek sosyal medyada, gerekse ekranda kanının neredeyse son damlasına kadar sevgilisinin sahne aldığı mekanı gazlayan, öyle full, böyle harika diye methiyeler düzen arkadaş hani!
Evet doğru tahmin!
Seren Serengil’den bahsediyorum…

Peki dikkatinizi çekti mi?
Neredeyse her gece tüm sosyal medyayı o sahneden 'story' manyağı yapan Seren Serengil’den 2 aydır çıt çıkmıyor.
Ve yine farkındaysanız artık başka mekanları övmeye başladı; yani Hazine’nin rakiplerini… Hem de bunu büyük bir zevkle yapıyor.

Peki bunun sebebini biliyor musunuz?
Neden Seren Serengil 2 aydır ne Hazine’den ne de sevgilisi Özay Bakır’ın sahnesinden paylaşım yapmıyor?
Yasaklı da ondan!

Evet yanlış duymadınız!
Seren Serengil’in Cihangir’in ünlü mekanı Hazine’ye girişi yasaklandı!
Sebebi de kadın müşterileri sürekli gözüyle taciz etmesi, sahnenin önünde kuş uçurtmamaya çalışması işletme ekibini çileden çıkarması ve tabii ki Duymayan Kalmasın’da sürekli Hazine’de olup bitenleri anlatması…

Tüm bunların üzerine Özay Bakır’ın da sevgili baskısı yüzünden seyircisiyle iletişimi kesilmeye başlayınca yönetim duruma el atmış ve Seren Serengil’in mekana girişi yasaklanmış!

Anlayacağınız o yüzden mahrum kalıyormuşuz Serenciğimizin o değerli paylaşımlardan (!)
Kuşlar yalan söylemiştir belki, bunlar dedikodudan ibarettir; bilemem…
Sen bugün ya da yarın bir selfie koysan da Hazine’den sevdiceğinle gözümüz şenlense…
Tabii ki içeri girebilirsen…

Seren Serengil'e dayanamayıp yasak koydular! ile ilgili etiketler Seren Serengil Taciz İzzet Çapa özay bakır Hazine şarkı mekan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.