Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'ya ağır sözler! "Evli adamdan hamile kalan kenar mahalle dilberi!"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlenme teklifi alan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yüzüğünün markası ve fiyatı gündemden düşmüyor. Subaşı, yapılan haberlerin arından magazin basınına ağır eleştirilerde bulundu. Subaşı'nın eleştirilerinin ardından ise Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil sinirlerine hakim olamadı. Serengil yaptığı açıklamada, "Kenar mahalle dilberi! Kutu açmaya gelip başkasıyla evli adamdan hamile kaldın" ifadelerini kullandı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almıştı. Teklif videosuyla ve tektaşıyla gündemden düşmeyen Subaşı, yüzüğü hakkında çıkan marka ve fiyat haberlerine sinirlenerek magazincilere büyük tepki gösterdi.

"KENAR MAHALLE DİLBERİ"

Subaşı yaptığı açıklamada, "Sizinle işim olmaz, bir b.k bilmiyorsunuz" ifadelerine yer verinde ünlü sunucu Seren Serengil açtı ağzını yumdu gözünü.

Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'ya ağır sözler! "Evli adamdan hamile kalan kenar mahalle dilberi!"

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Söylemezsem Olmaz" programında konuşan Seren Serengil şu ifadelere yer verdi:

"Türk basını aldınız mı cevabınızı Allah'ın kenar mahalle dilberine kutu açan bir kızı, kutu açmaya gelip de başkasıyla evliyken hamile kalan, defalarca kez yarışmalara gidip ünlü olmaya çalışmış, hiçbir mesleği olmayan bir kızı aylardır işliyorsunuz. Buna kendini bir halt zannettirdiniz" 

"İYİ Kİ MISIR SINIRLARI İÇERİSİNE GİRDİ DE KURTULDUK, YOKSA EVLİ ADAM KALMAZDI"

Serengil açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"İyi ki Mısır sınırları içerisine girdi de kurtulduk yoksa burada evli adam kalmazdı, şimdi de Mısır'dakiler düşünsün" 

ŞEYMA, MAGAZİN BASININI HEDEF ALDI

"HER ŞEYİ BİLDİĞİNİ SANAN ANCAK BİR ŞEY BİLMEYEN BASIN..."

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda magazin basınına yönelik ağır eleştiriler yapan Şeyma Subaşı şu ifadelere kullanmıştı:

Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'ya ağır sözler! "Evli adamdan hamile kalan kenar mahalle dilberi!" - Resim : 2

"Bir cevap vermemem lazım ama her şeyi bildiğini sanan ancak bir şey bilmeyen basın bunu hak ediyor. Eğer yüzüğün fiyatını dolar olarak yazsaydınız belki bir tık yaklaşırdınız, ayrıca o söylediğiniz marka da değil. Harry Winston hadi şimdi doğru fiyatı bulup yazmaya çalışın. Ah pardon ne kadar temiz olduğuna ve kaç karat olduğundan da emin olun. Hani siz daha iyi bilirsiniz sonuçta benim hakkımda her şeyi. Hadi bakalım yeni rakam bekliyorum"

Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'ya ağır sözler! "Evli adamdan hamile kalan kenar mahalle dilberi!" ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Seren Serengil Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.