Seren Serengil'den öz ablası hakkında korkunç sözler! "O ne yılandır o!"

Söylemezsem Olmaz adlı programda yorumculuk yapan ünlü şarkıcı Seren Serengil'den öz ablası hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi. Annesiyle arasının bozulmasına sebep olan ablası hakkında açıklamalar yapan Serengil, kullandığı ifadelerle gündem oldu.

Magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil'in ailesiyle ilgili söyledikleri dikkat çekti. "Anneler çocuklarını ayırıyor" diyen Serengil, ablası hakkında da sert sözler söyledi."Annem bana çok düşkün" diyen Seren Serengil, "Annemden başka kimsem yok, büyük ablam bana olan sevgisini hazmedemediği için yağcılık yapıyor da annem beni seviyor" dedi.

YILANLIKLAR YAPARAK SÖZ HAKKINI KAYBETTİ

Seren Serengil'in ablası hakkında da yılan demesi herkesi şaşkına çevirdi. Serengil "Annemin diğer eşinden iki ablam var biriyle görüşüyorum. Ablam yılanlıklar yaparak söz hakkını kaybetti. Benim annemle arama girecek her insan yılandır. Annemle aramıza girerek bizi uzaklaştırmaya çalıştı" dedi.

Seren Serengil'den öz ablası hakkında korkunç sözler! "O ne yılandır o!" ile ilgili etiketler Seren Serengil
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.