Seren Serengil'den Hülya Avşar taktiği! ''1 yıl beni konuşuyorlar böylece''

En son ünlü şarkıcı İrem Derici ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Seren Serengil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gündemde kalmak için Hülya Avşar'ın taktiğini uyguladığını söyledi.

Yaptığı çıkışlarla ve açıklamalarıyla son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Son olarak şarkıcı İrem Derici’yle kavga eden Seren Serengil, Hülya Avşar’ın izinden gittiğini söyledi.

 Seren Serengil'den Hülya Avşar taktiği! ''1 yıl beni konuşuyorlar böylece''

Sunuculuğunu yaptığı magazin programlarında yaptığı yorumlarla bir çok ünlüyü karşısına alan Seren Serengil, Hülya Avşar’ın taktiğini uyguladığını belirtti.

Avşar’ın “bir laf atıyorum lapinler atlıyorlar, bir yıl beni konuşuyorlar gündemde kalıp paramı kazanıyorum” söylemini Instagram hesabından paylaştı ve “çok işe yarıyormuş” notunu düştü.

 

Seren Serengil'den Hülya Avşar taktiği! ''1 yıl beni konuşuyorlar böylece'' ile ilgili etiketler Seren Serengil Hülya Avşar İrem Derici Kavga Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.