Seren Serengil'den Gülşen'in skandal sözlerine tokat gibi yanıt

Şarkıcı Seren Serengil, konseri sırasında "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" diyen Gülşen'e tepki gösterdi: "Bugüne kadar sapık çıktığını hiç görmedim. Bu çok ağır bir ithamdır derhal özür dilemelidir."

Şarkıcı Gülşen, konser sırasında sahnedeyken İmam hatip mezunu bir kişi için "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullandı. Gülşen'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekerken bir tepki de meslektaşı Seren Serengil'den geldi.


SEREN SERENGİL: 'GÜLŞEN DİN VE AHLAK DERSİ ALABİLİR'

Seren Serengil, Gülşen'in skandal sözleri karşısında "Bir zahmet. Oraya din ve ahlak dersi alan pırıl pırıl kardeşlerimizin, kız kardeşlerimizin Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayladığı bir okuldur. Bugüne kadar sapık çıktığını hiç görmedim. Bu çok ağır bir ithamdır derhal özür dilemelidir. Ve bence öğrenmenin yaşı yok, din ve ahlak dersi alabilir" ifadelerini kullandı.

 GÜLŞEN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, Gülşen’e İmam Hatip Liselilere yönelik söylediği sözlerden dolayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca şarkıcı Gülşen’in sahnede İmam Hatip Liselilere yönelik söyledi sözlerinden dolayı resen soruşturma başlatıldı. Şarkıcı Gülşen'in Çağlayan Adliyesine gelerek ifade vereceği öğrenildi.

Twitter'da "#GülşenTutuklansın" başlığı altında etiket açıldı. Etiket kısa süre içerisinde Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi.

 

Seren Serengil'den Gülşen'in skandal sözlerine tokat gibi yanıt ile ilgili etiketler Gülşen Seren Serengil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.