Seren Serengil'den Gülşen'e ağır sözler: ''Umarım düşmanca davranışlarından ve kibirli hallerinden kurtulur''

İmam hatip liselilere yönelik kullandığı sözlerden dolayı tutuklanan ve adli kontrol şartıyla tahliye edilen şarkıcı Gülşen, Beyaz TV'deki ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında kendisini hedef göstererek hakaret ettikleri gerekçesiyle tedbir talep etmişti. Avukatı Gürol Herkesecan aracılığıyla tedbir kararına itiraz eden ünlü sunucu Seren Serengil, Gülşen'e ağır sözlerle yüklendi. Serengil, Gülşen hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Konserinde imam hatip liselilere yönelik kullandığı sözlerden dolayı ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan tutuklanan ve adli kontrol şartıyla tahliye edilen ünlü popçu Gülşen, ‘Söylemezsem Olmaz’ programında kendisini hedef göstererek hakaret ettikleri ve ısrarlı şekilde psikolojik baskı uyguladıkları iddiasıyla sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında tedbir talep etmişti. Mahkeme, 3 sunucu için Gülşen’in hakkında 1 ay süreyle konuşmamalarına hükmetmişti. Gülşen'in aldırdığı tedbir kararına Seren Serengil itiraz etti.

Avukatı Gürol Herkesecan aracılığıyla mahkemeye başvuran Seren Serengil, tedbir kararını bozdurdu. Serengil'in itirazını değerlendiren mahkeme, Seren Serengil hakkında tanzim edilen kararın kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle kaldırılmasına karar verdi.

GÜLŞEN'İN ALDIRDIĞI TEDBİR KARARINI BOZDURDU


Mahkeme kararını Instagram hesabından yayınlayan Seren Serengil, Gülşen'e sert sözlerle yüklendi. ''Gülşen bizi susturmak istedi'' diyen ünlü sunucu yaptığı açıklamada ''Kendi yaptığı bir söylemi konuştuğumuz için bizi hapise attırmak isteyen Gülşen, umarım bu düşmanca davranışlarından ve kibirli hallerinden kurtulur'' ifadelerini kullandı.


İşte Seren Serengil'in o açıklaması...


''Gülşen bütün TÜRKİYE'NİN kendisinden bahsettiği bu süreçte nedense bizi susturmak istemiştir oysa biz kendisine ne hakaret ettik ne iftira attık ne de yalan söyledik.. Sadece tüm haber merkezlerinin yayın organları nın verdiği gibi haberi verdik ve yorumladık sonuç olarak bu program yıllardır yapılan bir yorum programıdır ve yorum yapma Hakkına sahiptir ki biz yargılanma sürecini çocugunun yanında geçirmesini diledik ve istedik ancak kendisi konuştuğumuz takdirde bizim hapise girmemizi istemeyi uygun görmüştür bu haberler diğer kanallarda da çıkmıştır kendisine soruyorum o kanalların yorumcuları ve haber spikerleri ne aynı tedbir kararını uygulatmışmıdır? usulsüz ve haksız bir şekilde alınan bu tedbir karara avukatım @gurolherkesecan itiraz etmiş tedbir kararı bozulmuştur kendi yaptığı bir söylemi konuştuğumuz için bizi hapise attırmak isteyen gülşen umarım bu düşmanca davranışlarından ve kibirli hallerinden kurtulur zira biz onun yaptıklarından bahsetmiştik bütün Türkiye gibi. hapis yatmayı hak edecek birşey yapmadık ve suçsuzken birinin hapis yatmasını istemek...hangi vicdana sığar bilemedim.. Neyseki avukatımın itirazı sonucu haklı bulunduk bu karar bozuldu darısı onun başına...''

Seren Serengil'den Gülşen açıklaması

 

 

Seren Serengil'den Gülşen'e ağır sözler: ''Umarım düşmanca davranışlarından ve kibirli hallerinden kurtulur'' ile ilgili etiketler Gülşen Seren Serengil Bircan Bali Arto Sosyal Medya mahkeme dava tedbir kararı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.