Seren Serengil'den Emir Sarıgül ve Sibel Can hakkında bomba iddia: 'Aynı evde yaşıyorlar'

Uzun zamandır bir dargın bir barışık aşk yaşadıkları konuşulan ancak bugüne kadar ilişkileri hakkında iddiaları doğrulayan bir açıklamada bulunmayan Emir Sarıgül ile Sibel Can uzun zaman sonra yeniden birlikte görüntülendi. İkilinin Bodrum'da çekilen kareleri sosyal medyada geniş yer buldu. Seren Serengil, Emir Sarıgül ile Sibel Can'ın görüntüleriyle ilgili çok konuşulacak bir açıklamada bulundu ve Emir Sarıgül'ün eski aşkı Buket Aydın'a da bomba bir göndermede bulundu. İşte detaylar...

İş insanı Emir Sarıgül geçtiğimiz yıl Göcek'te tekne tatili yaptığı şarkıcı Sibel Can ile bu yaz yeniden tatilde görüntülendi. Son olarak evlenme teklifi ettiği ve evlilik hazırlığı yaptığı sırada ayrıldığı spiker sevgilisi Buket Aydın'la ilişkisini noktalayan Emir Sarıgül'ün tekrar Sibel Can ile görüntülenmesi 'aşk' iddialarını kuvvetlendirdi.

SİBEL CAN İLE EMİR SARIGÜL, BODRUM'DA GÖRÜNTÜLENDİ 

7 yıldır bir dargın bir barışık birliktelik yaşadıklar konuşulan Emir Sarıgül ile Sibel Can'ın tatilde yan yana çekilen görüntüleri sosyal medyada geniş yankı buldu. Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, bir Instagram hesabından paylaşılan Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün tatil karelerine yaptığı yorumla herkesi şoke etti.

Seren Serengil'den Emir Sarıgül ve Sibel Can hakkında bomba iddia: 'Aynı evde yaşıyorlar'

SEREN SERENGİL'DEN EMİR SARIGÜL'ÜN ESKİ AŞKI BUKET AYDIN'A GÖNDERME 


Seren Serengil, Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün, Bodrum tatili sırasında yan yana çekilen görüntüleri karşısında ikilinin aşk yaşadığını ve aynı evde kaldıklarını iddia etti. Ayrıca Seren Serengil, Emir Sarıgül'ün eski aşkı Buket Aydın'a da göndermede bulunarak 'Aradakiler popcorn çerez' ifadesini kullandı.

 ''AYNI EVDE YAŞIYORLAR''

Serengil, ikilinin birlikte görüntülenmesine ''Yine derken onlar hiç ayrılmadı ki. Aradaki popcorn çerezler. Aynı evde yaşıyorlar çok uzun zamandır ve aşıklar'' yorumunda bulundu.

Seren Serengil'den Emir Sarıgül ve Sibel Can hakkında bomba iddia: 'Aynı evde yaşıyorlar' - Resim : 2


Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Bodrum'da tekne tatilinde baş başa görüntülenen 52 yaşındaki şarkıcı Sibel Can ile 41 yaşındaki iş insanı Emir Sarıgül daha sonra bir mekanda baş başa yemek yerken görüntülenmişti.

Seren Serengil'den Emir Sarıgül ve Sibel Can hakkında bomba iddia: 'Aynı evde yaşıyorlar' - Resim : 3

Seren Serengil'den Emir Sarıgül ve Sibel Can hakkında bomba iddia: 'Aynı evde yaşıyorlar' - Resim : 4

EMİR SARIGÜL İLE SİBEL CAN'DAN 'AŞK' AÇIKLAMASI

Sibel Can, Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında "Böyle bir durum söz konusu değil" açıklamasında bulunmuştu.

Emir Sarıgül ise iddialar karşısında şunları söylemişti: "Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak İçin bilinçli çıkartılan haberler.. Onları Allah'a havale ediyorum."

 

Seren Serengil'den Emir Sarıgül ve Sibel Can hakkında bomba iddia: 'Aynı evde yaşıyorlar' ile ilgili etiketler Sibel Can Buket Aydın Bodrum tatil emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.