Hadise ile boşanmasının nedeni bu mu? Seren Serengil'den çok konuşulacak Mehmet Dinçerler iddiası: ''Değişik cinsel fantezileri varmış!''

30 Nisan'da evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler'in mutluluğu kısa sürdü. Henüz 4 ay önce evlenen çiftin boşanma kararı alması herkesi şaşırttı. Hadise ile eşinin kısa süreli evliliğini bitirmesiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programında Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler ile ağızları açıkta bırakan ifadeler kullandı. Serengil, Dinçerler'in "değişik cinsel fantezileri" olduğu hakkında duyumlar aldığını iddia etti.

Hadise - Mehmet Dinçerler çiftinin 4 aylık evliliklerini bitirme kararı almasıyla adeta yer yerinden oynadı. Çiftin boşanmasıyla ilgili iddialar sosyal medyayı salladı. Son olarak Seren Serengil, Mehmet Dinçerler hakkında şoke eden iddialarda bulundu. İşte detaylar...

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda hayatını birleştiren şarkısı Hadise ile genç iş adamı Mehmet Dinçerler evliliklerinde umdukları mutluluğu yakalayamadılar. İkili dün sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaparak boşanacaklarını takipçileriyle paylaştılar. Bunun üzerine çiftin evliliğini bitirme kararı almasıyla ilgili çeşitli iddialar öne sürüldü.

mehmet dinçerler - hadise - seren serengil

SEREN SERENGİL'DEN ŞOKE EDEN MEHMET DİNÇERLER İDDİASI

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanma kararı, Seren Serengil, Artı ve Bircan Bali'nin sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında masaya yatırıldı. Mehmet Dinçerler'le ilgili Beyaz TV canlı yayınında Seren Serengil'den şoke eden açıklamalar geldi. Serengil, boşanmanın asıl nedeninin Hadise'nin eşinin "değişik cinsel fantazileri" olduğu yönünde kendisine mesajlar geldiğini söyledi.

''ÇOK ÇİRKİN ŞEYLER KONUŞULUYOR''

Konu ile ilgili Seren Serengil, ''Ben Mehmet'e yazdım, Hadise'ye de yazmıştım. İkisine de yazdım, ulaşabilirler. Çok çirkin şeyler geliyor bana Mehmet'le ilgili... Bunu nasıl söylerim size, nasıl paylaşırım bilmiyorum. O kadar acayip şeyler geliyor ki... Bunu televizyonda söylebilmem su saatte. Mesajlar geliyor bana, hatta hala geliyor. Mehmet'in farklı şeyler yaşadığını söylüyorlar.'' açıklamasında bulundu. Serengil'in sözlerini keserek, Arto'nun "Değişik fantezileri mi var diyorlar?" diye sorması üzerine, Seren Serengil "Evet öyle söylüyorlar. Değişik fanteziler yaşadığını söylüyor. Bu bir iddia tabi ama 4 ay içinde ne oldu da... İnsanın sıtkını iki şey sırır. Birinci aldatılmaktır, ikincisi parasal sorunlardır. " yanıtını verdi.

 

 

Hadise ile boşanmasının nedeni bu mu? Seren Serengil'den çok konuşulacak Mehmet Dinçerler iddiası: ''Değişik cinsel fantezileri varmış!'' ile ilgili etiketler Seren Serengil Hadise Söylemezsem Olmaz Arto Bircan Bali mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.