Seren Serengil'den bomba iddia! 'Kenan Doğulu koronavirüse yakalandığı halde konser verdi'

Geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatan ve uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele eden Seren Serengil, Beyaz TV'de sunuculuğunu yaptığı, bugün yeni sezonuna başlayan Söylemezsem Olmaz programıyla yeniden ekranlardaki yerini aldı. Serengil programın ilk bölümünde şoke eden bir iddia ortaya atarak Kenan Doğulu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve bunu bildiği halde konser verdiğini söyledi.

Beyaz TV'de ekrana gelen, bugün yeni sezona start veren Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, pop müziğin efsanevi ismi Kenan Doğulu hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

Koronavirüs yasaklarının esnetilmesinin ardından uzun bir aradan sonra ünlü isimler konser sezonunu açtı. Sahneye çıkan isimlerden biri de 47 yaşındaki şarkıcı-şarkı yazarı, aranjör ve albüm yapımcısı Kenan Doğulu oldu. Doğulu aylar sonra sevenleriyle yeniden bir araya geldi fakat Kenan Doğulu hakkında Seren Serengil, şaşırtan bir açıklama yaptı.

 Seren Serengil'den bomba iddia! 'Kenan Doğulu koronavirüse yakalandığı halde konser verdi'

 

BİNLERCE KİŞİYİ RİSKE ATTI!

Magazin programı sunan Seren Serengil, meslektaşı hakkında ortaya çarpıcı bir iddia attı. Programın ilk gününde magazin dünyasını sarsan dedikodularla masaya oturan Seren Serengil, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun koronavirüse yakalandığını ve koronavirüs test sonucunun pozitif olduğu halde sahneye çıkıp binlerce kişiyi riske attığını ileri sürdü.

Seren Serengil'den bomba iddia! 'Kenan Doğulu koronavirüse yakalandığı halde konser verdi'

Serengil, Kenan Doğulu'nun yüzlerce izleyicisini ve hayranını, ekip ve çalışma arkadaşlarını, müzisyenleri riske atacak biri olmadığını düşündüğünü ifade ettiği açıklamasında, konser anlaşmasını iptal edememiş olabileceğini ama yine de bu davranışın hiç yerinde bir karar olmadığını söyledi.


GÖZLER KENAN DOĞULU'DAN GELECEK AÇIKLAMADA

Çıkan bu iddiaların ardından Kenan Doğulu’nun nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

 

 

Seren Serengil'den bomba iddia! 'Kenan Doğulu koronavirüse yakalandığı halde konser verdi' ile ilgili etiketler Seren Serengil Kenan Doğulu Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.