Seren Serengil'den Ahmet Hakan'a sert sözler!

Seren Serengil'in tahliye haberini ekran başındakilere aktaran Ahmet Hakan, Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma vurgu yapıp izleyiciden özür dilemişti. Seren Serengil, Ahmet Hakan'ın bu tavrını kendi programında eleştirdi.

Kanal D Ana Haber Bülteni'nde Seren Serengil'in tahliye haberini ekrana getiren Ahmet Hakan ardından da izleyiciden özür dilemişti.

SEYİRCİDEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

''10 şehit haberi verdim. Afrin harekatı zorlu biçimde sürüyor. Siyasi çekişmeler ise alıp başını gitmiş durumda. Böyle bir günde bir magazin ünlüsünün, bir başka magazin ünlüsünün gıybetini yaptı diye 3 gün hapse girmesinin ve bunun tadını çıkarmasının haberini ekrana getirdiğimiz için hepinizden özür diliyoruz. Kusura bakmayın'' diyen Ahmet Hakan'a Seren Serengil'in yanıtı sert oldu.

"İNŞALLAH HAKSIZ YERE BİR SAAT GİRERSİN İÇERİYE"

Seren Serengil kendi programının canlı yayınında "Bence bir insanın fikri zikri bir olmalı senin belli bir fikrin yok her gün farklı bir şey düşünüyorsun. Burada beni harcayabileceğin hiçbir şey yok" diyen Seren Serengil, "Cezaevine gitmenin şovu nasıl olur? İnşallah haksız yere bir saat girersin içeriye" diyerek Ahmet Hakan'a cevap verdi.

Seren Serengil'den Ahmet Hakan'a sert sözler! ile ilgili etiketler Seren Serengil Ahmet Hakan cevap
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.