Seren Serengil'den Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın kız kardeşi Kübra Açıl'a: Karaktersiz!

Survivor 2022: All Star heyecanı tv8 ekranlarında 15 Ocak'ta başladı. Survivor Panaroma programın bu yılki sunucuları arasında Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın kız kardeşi Kübra Açıl da yer aldı. Söylemezsem Olmaz programında Survivor Panorama sunucuları ile ilgili konuşulurken, Seren Serengil'in Acun Ilıcalı ve Kübra Açıl hakkında söyledikleri duyanları şaşırttı. Ilıcalı'nın Açıl'a iş vermesini eleştiren Serengil 'Bunlara iş bulma kurumundan başka kanallarda iş bul' dedi.

Survivor'ın eski yarışmacılarından oyuncu, sutopu oyuncusu, sunucu Hakan Hatipoğlu ve yine programın eski yarışmacısı olan spor eğitmeni Damla Can bu yıl Survivor Panorama'da yer aldı. Hafta içi ekranlara gelen Survivor Panorama programının bir diğer sunucusu ile Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın kardeşi ve yakın dostu Kübra Açıl oldu.


Beyaz TV'de Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında, Kübra Açıl'ın Survivor Panorama'da sunucu olarak yer alması masaya yatırıldı.

Seren Serengil, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kız kardeşi Kübra Açıl'a olay sözler! 'Karaktersizlik bu!'


Kübra Açıl ve Şeyma Subaşı ile ilgili açıklamalarda bulunan Seren Serengil sert eleştirilerde bulundu. Kübra Açıl'ın Survivor Panaroma'da sunucu olarak yer almasıyla ilgili canlı yayında ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı'ya seslenen Seren Serengil, ''Sen bunlara yardım etmek istiyorsan bir sürü uyduruktan kanal var. Gönder bunları çalışsınlar. Oranın kalitesini gerçekten düşürüyorsun. Sana yakışmıyor.'' ifadelerini kullandı.

 Seren Serengil, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kız kardeşi Kübra Açıl'a olay sözler! 'Karaktersizlik bu!'

İşte Söylemezsem Olmaz programındada konuşulanlar...

Bircan Bali: Acun Ilıcalı'nın Survivor Panorama programına kim sunucu oldu? Şeyma'nın (Subaşı) ablası.

Arto: Bu olay ile ilgili çok fazla eleştiri geldi.

Seren Serengil: Acun'un (Ilıcalı) harika bir çevresi var gerçekten. Sen bu kadar büyük bir iş adamı ol, çevresi bu kadar büyük bir... Nasıl Arda Turan nasıl gitti İspanya gibi büyük bir takımda oynadı, onun takım arkadaşları dünyadaki popüler, en ünlü kadınlarla beraberdi. Arda eski Arda mı? Arda da bitti. Eski süksesi var mı, yok. Seviyoruz o ayrı. Bazen bulunduğunuz yerden bazen ayrılmanız gerekiyor. Acun'u gerçekten çok seviyorum. Ben zaten Zeynep'i çok sevdiğim için, Zeynep de seni her halükarda her şeye rağmen insan olarak çok sevdiği için, seni hep Zeynep'ten de dinlediğim için sakın yanlış anlama. Sen çok önemli bir kariyersin. Çok önemli bir hikayesin. Ama senin daha fazla ileriye gidip başarını perçinlemen için etrafından gerçekten yancı da olsa... Biliyoruz zaten senin kaliteni. Bunlar senin arkadaşın değil yancıların. 'Arkadaşız' diye fotoğraf çektirip koyuyorlar ama bunlar senin arkadaşın olamaz. Yanında çalışan insanlar zaten senin arkadaşın nerden olacak. Ben sana diyorum ki bu da çok hatalı bir şey. Eski karının kız kardeşiyle ve yeni sevgilinle birlikte tatile gidiyorsun. Kanlında ona iş veriyorsun. İş bulma kurumuna haber verelim, senin bütün etrafındaki bu yancılara bir iş bulsun iş bulma kurumu. Sen neden kanalında topluyorsun bunları? Yazık günah yani.

Bircan Bali: Kübra sanırım Şeyma'dan önce de Şeyma varken de vardı. Ekranlardaydı. Şimdi Acun'un sevgilisi Ayça varken...

Seren Serengil: Acun orayı Ali Baba'nın çiftliğine çevirdi. Orası çok iyi bir kanal. Sen bu kanalı çok zorluklarla markalaştırdın. Sen bunlara yardım etmek istiyorsan bir sürü uyduruktan kanal var. Gönder bunları çalışsınlar. Oranın kalitesini gerçekten düşürüyorsun. Sana yakışmıyor. Ben yakıştıramıyorum. Etrafında bunların olmaması gerekiyor.

Bircan Bali: Ben Acun'ın kız arkadaşının yerinde olsam şöyle düşünürüm 'Aralarında hiç bir duygu yok?'. Bir de kızının teyzesi olduğunu düşünün.

Seren Serengil: Reytingleri de düşüyorlar, rezil ediyorlar. Bu kızın da karaktersizliği (Kübra Açıl). Benim ablamla evli olacak, başka bir sevgilisi olacak, ben onunla beraber gezeceğim. Karaktersizliğe bak!

Arto: Seren burada doğru söylüyor. Burada olay menfaat değil mi? O zaman menfaat olur yani.

Seren Serengil: Şeyma'yı ne kadar sevmediğimi herkes biliyor. Ama sen Şeyma'nın kardeşisin. Sen eski kocanın sevgilisiyle olur musun kardeşi olarak? Ne münasebet ya! Ben kocamdan ayrılacağım, benim kız kardeşim eski kocamın sevgilisiyle beraber yemeğe gidecek. Ayrıl ama şekli ne olursa olsun yakışı olmaz. İş bulma kurumundan başka iş bulsun onlara. Acun'a, kanalına yakışmıyor. Herkes söylüyor artık. Biliyorum çok yardım sever, herkesin iyi olmasını istiyor ama bunlar Acun'dan götürüyor. Şeyma da kız kardeşi de aileye saygısı olan insanlar değil. Kendisi kız kardeşinin eski kocasının sevgilisiyle çıkıyor. Böyle bir şey olabilir mi?

Seren Serengil, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kız kardeşi Kübra Açıl'a olay sözler! 'Karaktersizlik bu!'

KÜBRA AÇIL HAKKINDA

Kübra Açıl, sunuculuk ve spor muhabirliği yapmaktadır. İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu olan Açıl, hem kamera önünde hem arkasında pek çok görev almıştır. 'Yetenek Sizsiniz' ve 'Survivor'da yer almıştır. Şeyma Subaşı'ya çok benzetilen ve Subaşı'nın ablası olan Kübra Açıl'ın bir de Duru adında bir kızı bulunmaktadır.

 

 

 

 

Seren Serengil'den Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın kız kardeşi Kübra Açıl'a: Karaktersiz! ile ilgili etiketler Seren Serengil Arto Söylemezsem Olmaz Bircan Bali Şeyma Subaşı Kübra Açıl survivor all star 2022 survivor panaroma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.